Gebruik

In 4 stappen aan de slag

Elke dag beter

Dankzij Laeq. Meer in het bijzonder dankzij PBM. Laeq is een samenvoeging van Laser Equipment. U spreekt het uit als ‘leek’. Maar het zou ons niet verbazen dat u daar, enthousiast als u bent over PBM, al heel snel ‘like’ van maakt.

Start direct

Los van dat het bewezen effectief is, is één van de voordelen van PBM zeker ook dat u er helemaal zelf mee aan de slag kunt. Thuis, in uw eigen vertrouwde omgeving. Maar net zo makkelijk ook onderweg, tijdens een weekendje weg of op vakantie. Want u neemt uw  Laeq-laser (in de vorm van een laserclip) in de handzame Laeq carrier heel eenvoudig overal mee naartoe. En kunt dus overal, wanneer u maar wilt aan de PBM.

Op de foto hieronder ziet u de zichtbare effecten van PBM op uw bloed na structureel gebruik van de Laeq Health.

effect-bloed

laeq-health-gebruik-2

Lasertherapie/ thuislaser

PBM is de afkorting van ‘photobiomodulation’ (fotobiomodulatie in het Nederlands), een vorm van lasertherapie. Klinkt misschien als hocus pocus, dat is het allesbehalve. Zo is PBM in Scandinavië, in Japan en in de VS (daar is het ook goedgekeurd door de FDA, de Food and Drug Administration) algemeen aanvaard en wordt het breed ingezet als behandeling. Bovendien wordt het als zeer effectief beschreven in toonaangevende medische vakbladen.

Niks geen medicijnen die u moet innemen of injecties bij PBM. De Laeq health 3.0 is een ‘device’, een apparaat(je) voor monochromatisch licht (licht van 1 golflengte) dat wordt aangestuurd door een app. Dit monochromatisch licht wordt opgenomen door alle cellen in uw bloed. Deze worden daardoor gestimuleerd om weer optimaal te functioneren. Met als resultaat een verbeterde doorbloeding, een verbeterd zuurstoftransport, een verbeterd immuunsysteem en het vrijkomen van endorfines.

Laeq staat voor kwaliteit

De QR code en daarmee het gebruik van uw Laeq Health is 6 maanden geldig. Na afloop van deze termijn krijgt u, als u een abonnement hebt afgesloten, een nieuw pakket toegestuurd. Zo bent u verzekerd van continuïteit in de therapie en daarmee van een zo maximaal mogelijke werking van uw Laeq Health. In het gebruik daarvan zouden immers beschadigingen kunnen ontstaan aan bijvoorbeeld de laserlens. Deze zouden de therapie nadelig kunnen beïnvloeden. Om dat te voorkomen en om te onderstrepen hoe zeer wij staan voor kwaliteit is bewust voor deze periode van 6 maanden gekozen.

Om door te gaan over kwaliteit: het retourneren van uw Laeq Health gaat heel makkelijk door gebruik te maken van de meegeleverde retourverpakking. En natuurlijk kunt u er van op aan dat de afvoer van uw oude Laeq Health milieuverantwoord gebeurt.

De voordelen van Laeq health

 • Geen bijwerkingen
 • Pijnloos
 • Eenvoudig in gebruik
 • Veilig

Laeq Health in vogelvlucht

 • Gebruik

  De Laeq-app

  Hoe zelfstandig u uw Laeq Health 3.0 in uw eentje ook kunt gebruiken, u staat er nooit alleen voor.  Integendeel, want uw laser staat altijd in direct contact met de Laeq-app op uw smartphone. Deze app registreert het gebruik en stuurt de Laeq Health 3.0 aan.
  U als gebruiker hoeft via de app alleen maar zelf bij te houden hoe u zich voelt.

 • Hoge gebruikstrouw

  Het directe contact en de constante monitoring via de app dragen zeker ook bij aan uw therapietrouw. En daarmee aan een zo optimaal mogelijk effect van de behandeling. Met alle prettige gevolgen van dien waar het gaat om de bestrijding en uiteindelijk het verhelpen van uw klachten. Maar zeker ook om het voorkomen van klachten.

  Gebruik
 • Gebruik

  Veiligheid troef

  Gegarandeerd veilig, PBM. Zo heeft uw laser een ingebouwde ‘powercontrol’. Een weerstand dus die er voor zorgt dat u nooit of te nimmer meer energie krijgt toegediend dan u nodig heeft. Nooit meer dan goed voor u is. Bovendien maakt de Laeq-app elke vorm van overgebruik en daarmee van overdosering volstrekt onmogelijk.

 • Erkenning alom

  Alom meer en meer erkend, PBM. Om te beginnen omdat het positief onderbouwd wordt door wetenschappelijk onderzoek. Maar natuurlijk vooral omdat het zich als effectieve behandeling bewezen heeft. Onderschreven door steeds meer gebruikers  en steeds meer medisch specialisten.

  Gebruik

Elke dag beter

Voor minder dan € 1,- per dag

Bestellen

Bestel Laeq

Praat mee over Laeq

#Pijn verminderen #Laeq Health

Blijf op de hoogte van Laeq

Ontvang als eerste updates, tips en adviezen


Leading Innovators