Beter worden

Steeds minder klachten, een steeds beter leven

U zult het maar hebben, diabetes of fibromyalgie. Of gekweld worden door het Chronisch Vermoeidheidssyndroom. Dan wel door vasculair gerelateerde aandoeningen als een verhoogd cholesterol. Of aan immunodeficiëntie ziektes dan wel mitochondriale stofwisselingsziektes. Daar wilt u verbetering in.. Zo snel mogelijk liefst. Want u wilt beterder worden! En blijven. Dus komt PBM als geroepen. Want dat heeft zich bij al deze aandoeningen bewezen als effectieve therapie. Maar er zijn meer gebruiksmogelijkheden van de PBM methode van Laeq Health, simpel omdat het uw bloed en weerstand in alle facetten verbetert.

Gebruikers

Naast de hiervoor genoemde gebruikersgroepen zijn er  veel mensen die onze low level laser neusclip gebruiken om de weerstand sterk te houden. Maar ook wordt het succesvol gebruikt bij chronische verkoudheid, migraine en hoofdpijn. Maar ook om meer energie te krijgen en om gewoon op een heel natuurlijke manier fit en vitaal te blijven. Niet alleen zieke mensen gebruiken het! Door de boost aan het immuunsysteem wordt dat juist voorkomen. Ook Daarnaast gebruiken steeds meer sporters en atleten dit om sneller te herstellen, meer en beter te kunnen trainen en dus beter te ‘performen’. Op onze site vindt u daar natuurlijk meer informatie over.

Fibromyalgie

Letterlijk betekent fibromyalgie ‘pijn in bindweefsel en spieren’. In de volksmond wordt het ook wel ‘weke delen reuma’ genoemd. Ongeveer twee op de honderd volwassenen – dus ook vele tienduizenden Nederlanders – hebben er last van. Met name vrouwen in de leeftijd van 20 tot 60 jaar. Lees verder.

laeq-health-auto-540x308

Rhinitis / Hooikoorts / Chronisch verkouden

Jaarlijks hebben meer dan 5 miljoen mensen te maken met een vorm van (chronische) rhinitis. Dat is nogal wat. Rhinitis betekent ontsteking van het neusslijmvlies. Lees hier hoe Laeq Health je hierbij kan helpen.

Diabetes & voorkomen van Diabetes gerelateerde aandoeningen

Diabetes is een groep stofwisselingsziekten waarbij iemand meestal een hoge bloedglucose heeft. Dat kan wanneer de insulineproductie ontoereikend is, maar kan ook omdat de cellen van het lichaam niet goed reageren op insuline, of beide. Diabetes van zowel type 1 als type 2 worden gekenmerkt door hoge bloedglucosespiegels. Wanneer dat langer het geval is kunnen er ingrijpende klachten ontstaan, zoals problemen aan voeten, zenuwen, ogen, maag- en darmen, hart- en bloedvaten, nieren, hersenen, seksualiteit en niet te vergeten vermoeidheid. Wereldwijd groeit de diabetes problematiek enorm! Lees verder.

Vasculair gerelateerde aandoeningen

In uw bloed wordt zuurstof gebonden aan hemoglobine (Hb), dat in uw rode bloedcellen zit. Hoe meer zuurstof Hb opneemt, hoe meer zuurstof uw bloed transporteert en naar uw spieren vervoert. Daar is de brandstof opgeslagen die nodig is voor het leveren van lichamelijke inspanning. Om deze brandstof te kunnen verbranden, is zuurstof nodig. Lees verder.

Immunodeficiëntie ziektes / mitochondriale stofwisselingsziekten

Mitochondriën zijn de energiecentrales in uw cellen. Mitochondriën spelen dan ook een essentiële rol in uw energievoorziening, lees uw energiebehoefte. Daarmee zijn ze wezenlijk voor hoe u zich voelt. Tegelijk zijn ze ook generatoren van aandoeningen en ziekten, met name in relatie tot uw stofwisseling. Lees verder.

ME/CVS

ME, voluit myalgische encefalomyelitis, wordt ook wel chronisch vermoeidheidssyndroom genoemd. Wat zich dan weer laat afkorten tot CVS. Een kwelgeest voor zo’n 60.000 Nederlanders, ME/CVS. Een complexe ziekte ook. Gekenmerkt door een fundamentele ontregeling van het centrale zenuwstelstel en het immuunsysteem. Meestal in combinatie met een op celniveau verstoorde energiestofwisseling en afwijkingen aan hart en bloedvaten. Lees verder.

Versterking van de weerstand

De specifieke laeq neuslaser clip verbetert de doorbloeding, zuurstoftransport en immuunsysteem. Het boost je immuunsysteem, je doorbloeding en zuurstoftransport gaat beter etc. De methode om gezond te blijven. Steeds meer mensen die als gevolg van kanker chemotherapie gebruiken ervaren de voordelen die de laeq laser hun biedt. Simpel omdat het de opbouw van het beschadigde immuunsysteem versnelt. Ze voelen zich bovendien snel fitter.

Elke dag beter

Voor minder dan € 1,- per dag

Bestellen

Bestel Laeq
Leading Innovators