Rhinitis

Preventie en behandeling van hooikoorts, chronische verkoudheid en bijholte ontstekingen

Rhinitis

Jaarlijks hebben meer dan 5 miljoen mensen te maken met een vorm van (chronische) rhinitis. Dat is nogal wat. Rhinitis betekent ontsteking van het neusslijmvlies. Volgens rhinoloog prof. dr. Wytske Fokkens (AMC) is bij circa 50% van de mensen met chronische rhinitis “allergie” de boosdoener. De overige 50% wordt veroorzaakt door een verscheidenheid aan factoren. Ondanks dat de aandoening zo’n grote groep treft, leeft bij hen nog vaak de gedachte dat er niks aan te doen is. Maar dat is er wel!

De aandoening Rhinitis wordt nog vaak onderschat. Geregeld zullen mensen te horen krijgen dat hun klachten toch wel meevallen. Dit terwijl de kwaliteit van je leven enorm verslechterd kan zijn. Factoren als weerstandsvermindering, conditieverslechtering en een verstoord slaap-waakritme beïnvloeden de dagelijkse activiteiten zoals werk of school. En de Laeq helpt je bij al deze complicaties op een volledig natuurlijke manier!

Download hier een studie naar de werking en het effect van Photobiomodulatie bij Rhinitis: Phototherapie for Treatment Allergic Rhinitis

(University of Taiwan 2013)

Allergische rhinitis (hooikoorts)

Hooikoorts is een seizoensgebonden variant die bij circa 30% van de bevolking voorkomt. In tegenstelling tot chronische rhinitis (chronisch verkouden) wordt dit niet veroorzaakt door een virus. Hooikoorts is namelijk een overdreven allergische reactie van ons lichaam op pollen (stuifmeel) van bomen, planten en grassen. Het gaat daarbij voornamelijk om pollen die via de wind worden verspreid en die samen met de lucht worden ingeademd. Zodra pollen in contact komen met het gevoelige slijmvlies van de neus, de mond en de ogen, wordt ons afweersysteem geactiveerd. Om ongewenste indringers buiten de deur te houden gaat ons immuunsysteem de stof histamine aanmaken. Histamine zorgt ervoor dat pollen onschadelijk worden gemaakt. Dat gaat niet ongemerkt want histamine veroorzaakt zwelling en roodheid van de slijmvliezen, jeuk en een gevoel van vermoeidheid en lusteloosheid. En daar kan Laeq’s low level laser technologie wat aan doen.

Hooikoorts leidt vaak totklachten zoals verkoudheid, een verstopte of loopneus,  jeuk in de neus, niezen, druk op gezichtsholten, hoofdpijn en vermoeidheid overdag.

Statistieken en getallen

Meer dan 5 miljoen Nederlanders hebben jaarlijks te maken met een vorm van (chronische) rhinitis

  • 30%
    % van de bevolking dat last heeft van Rhinitis
  • 50%
    % waarbij de oorzaak gevonden wordt in allergie
  • 85%
    % van mensen met allergische astma die ook allergische rhinitis heeft

Chronische rhinitis (chronisch verkouden)

De meest voorkomende vorm van rhinitis is neusverkoudheid. Daar heeft iedereen weleens mee te maken. Dit wordt veroorzaakt door een virus. Bij chronische verkoudheidssymptomen houden klachten als een verstopte neus en een loopneus altijd aan. Deze symptomen kunnen een enorme belemmering zijn in je dagelijkse leven. Zo gaan de klachten vaak gepaard met langdurige algehele malaise, waarbij je je constant vermoeid, slap en suf voelt. Daarnaast verliezen veel mensen smaak en geur en dat is erg vervelend! De Laeq zorgt ervoor dat immuunsysteem een boost krijgt, ontstekingen oplossen, meer energie krijgt en meer!

Marco Olde Punte, fysiotherapeut, Chronisch verkouden / voorhoofdholteontsteking en sporter. Verbijsterende resultaten! Genezen van chronische verkoudheid en voorhoofdholteonsteking en ook nog sneller herstel na sport!

 

Maar er zeer meer recensies:

Jullie thuislaser is het eerste wat mij in 30 jaar chronisch verkouden en vermoeidheidsklachten a.g.v. ME, echt heeft geholpen! Ik ben nooit verkouden meer! Ik heb veel meer energie en mijn stemming is ook heel sterk verbeterd.

 

Het geeft mij meer energie, voel me fitter en ben al een jaar niet verkouden meer geweest. Fantastisch!

Sinusitis, Chronische ontsteking neusbijholten

Wanneer een ontsteking aan de neusbijholten (ook wel sinusitis genoemd) niet geneest spreekt men van een chronische (blijvende) ontsteking, een chronische sinusitis. Een ontsteking van de neusbijholten kan een op zichzelf staande ontsteking zijn van één bijholte, maar er kunnen ook meerdere bijholten tegelijk ontstoken zijn.

De meest opvallende klacht is meestal een verstopte neus. Vaak er sprake van een loopneus, verminderd reukvermogen en pijn soms ook pijn in de ontstoken neusbijholte.

Laeq 

De Laeq is een geregistreerd medisch hulpmiddel dat door velen gebruikt wordt om diverse redenen. Gezond worden, gezond blijven en fitter worden. Het is een volledig natuurlijke en veilige methode (low level laser / Photobiomodulation) zonder bijwerkingen. De werking van low level laser en laser is door meer dan 4000 wetenschappelijke studies in publicaties van gerenommeerde universiteiten en onderzoeksinstellingen erkend. De basis van Photobiomodulation op Laeq’s manier is dat het o.a. leidt tot meer energie (ATP), ontstekingsremmend is, het immuunsysteem versterkt, pijn doet afnemen, men beter slaapt, sneller herstelt en een betere homeostase realiseert in het lichaam.

En natuurlijk, minder jeuk, niezen en geïrriteerde slijmvliezen en je wordt er ook nog energieker van! Minimaal 1 keer per dag, maar liever nog 2 keer per dag de Laeq gebruiken zal je helpen om de kwaliteit van leven te verhogen.

Behandeling

De behandeling Laeq’s laserclip in combinatie met de Laeq app kan leiden tot minder pijn, jeuk, lost slijm en ontstekingen op, verbetert de viscositeit van het bloed, geeft meer energie en herstelmogelijkheid en boost je immuunsysteem.
In combinatie met de Laeq app wordt er voor gezorgd dat je noot te veel en nooit te weinig licht-energie toegediend krijgt. Maximaal 2 keer per dag een sessie 30 minuten volstaat, waarbij wij in het geval van Rhinitis adviseren het neusgat af te wisselen.

Elke dag beter

Voor minder dan € 1,- per dag

Bestellen

Bestel Laeq
Leading Innovators