Stofwisselingsziekten

Met Laeq 3.0 gaat u zich beter en weer helemaal goed voelen

Mitochondriën zijn de energiecentrales in uw cellen. Mitochondriën spelen dan ook een essentiële rol in uw energievoorziening, lees uw energiebehoefte. Daarmee zijn ze wezenlijk voor hoe u zich voelt. Tegelijk zijn ze ook generatoren van aandoeningen en ziekten, met name in relatie tot uw stofwisseling.

Dat heeft alles te maken met het feit dat mitochondriën tijdens het omzetten van energie afvalproducten produceren. Vrije radicalen bijvoorbeeld, die uw DNA, meer in het bijzonder uw mitochondriale DNA kunnen beschadigen. Waardoor uw energievoorziening aangetast kan raken en (stofwisselings)ziekten makkelijker vat op u kunnen krijgen.

Positieve effecten

Juist op dit mitochondriale DNA heeft de Laeq Health 3.0 een positief effect. In de zin dat door de cel te bestralen met de Laeq Health 3.0 wordt deze energie geabsorbeerd door de chromoforen op de mitochondria waardoor het de vorming van ATP (adenosinetrifosfaat) weer op gang brengt hierdoor rehabiliteert het Mitochondriale DNA naar zijn normale circulaire en functionele vorm en kan weer in de energie behoefte voorzien van de cel.

Deze energie is nodig voor het maken van de proteïne/eiwit moleculen die meedoen in bijna elk proces in de cel. Dit ligt opgeslagen in het DNA van de cel en is genetisch bepaald. Hiervoor is energie nodig in de form van ATP. Is dit proces verstoord wordt men ziek of muteert een cel.

 

Elke dag beter

Voor minder dan € 1,- per dag

Bestellen

Bestel Laeq
Leading Innovators