Diabetes & Laeq Health 3.0

Diabetes en gebruik van de Laeq Health; meer dan alleen medicatie verminderen!

Inleiding

De methodiek van Laeq Health houdt in dat wij door middel van een geprotocolleerde en wetenschappelijk onderbouwde methode met low level laser therapie het bloed in alle elementen verbeteren. Zonder medicatie, zonder bijwerkingen en met  vele voordelen. Op onze site leest u daar alles over.

De Laeq Health 3.0 is niet specifiek ontwikkeld voor diabetes. Echter, sinds onze start kregen we van steeds meer tevreden gebruikers de melding dat de glucosewaardes in hun bloed verbeterden, ze meer energie kregen, minder medicatie gebruikten en zich fitter voelden. Bovendien werden de glucosewaardes gemiddeld door de dag beter. Hierdoor is het risico dat iemand met Diabetes zich niet goed voelt door een te hoge (hyper) of te lage (Hypo) bloedsuikerspiegel enorm gereduceerd. Een aantal gebruikers heeft hierover ook een review geschreven.

Met behulp van onze medisch adviseur hebben wij vervolgens eigen klanten gevolgd en wij constateerden dezelfde resultaten. Dit hebben wij, zoals bij alles, volledig wetenschappelijk onderbouwd. De conclusies die we dan ook kunnen trekken is dat de specifieke Laeq Health toepassing door het protocol en de techniek van grote waarde is voor iedere diabetespatiënt. En belangrijk: Het is meer dan alleen maar het verminderen van medicatie!

Wat is Diabetes

Diabetes is een groep stofwisselingsziekten waarbij iemand meestal een hoge bloedglucose heeft. Dat kan wanneer de insulineproductie ontoereikend is, maar kan ook omdat de cellen van het lichaam niet goed reageren op insuline, of beide. Diabetes van zowel type 1 als type 2 worden gekenmerkt door hoge bloedglucosespiegels. Wanneer dat langer het geval is kunnen er ingrijpende klachten ontstaan, zoals problemen aan voeten, zenuwen, ogen, maag- en darmen, hart- en bloedvaten, nieren, hersenen, seksualiteit en niet te vergeten vermoeidheid.  Zie hiervoor ook de site van het diabetesfonds.


In “dokterstaal”

Dr. H. Franke, Medical Advisor van Laeq Health B.V. geeft de volgende verklaringen:

  • HbA1c, Hemoglobine A1cof geglyceerd hemoglobineis een vorm van hemoglobine die ontstaat door de versuikering van de α keten van het hemoglobinemolecuul. In het bloed bindt een glucosemolecuul (niet-enzymatisch) met het N-eindstandige aminozuur van de β-keten van hemoglobine.
  • Dat betekent dat de glucosemolecuul bindt aan de hemoglobinemolecuul in de rode bloedcel. Daardoor ontstaat er een suikerlaagje rond dit hemoglobine molecuul.
  • Het gevolg daarvan is dat de opnamecapaciteit van de rode bloedcel minder wordt. De flexibiliteit, vervormbaarheid, van de rode bloedcel neemt af waardoor deze niet in meer de kleine haarvaatjes kan komen. Ook neemt de viscositeit af en wordt het bloed stroperiger. De inspanning voor het hart neemt hierdoor ook toe. De doorbloeding van organen en extremiteiten neemt af (o.a. Diabetes Mellitus), dus ook in de alvleesklier. De alvleesklier is weer verantwoordelijk voor de insuline productie. Per saldo krijgen de organen minder voedingstoffen en zuurstof en gaan daardoor slechter of minder functioneren. Daardoor produceert de alvleesklier ook minder insuline.

Samenvatting

De Laeq Health methodiek leidt in overeenstemming met wetenschappelijk onderzoek tot positieve effecten voor diabetes patiënten. Effecten die gebruikers van de Laeq Health  ook daadwerkelijk ervaren.  Uit wetenschappelijke onderzoeken is bekend dat de verbetering van de systemische homeostase, bloedeigenschappen (zoals viscositeit), immuunsysteem en microcirculatie bij intranasale lasertherapie, directe  positieve invloed hebben op diabetische aandoeningen en symptomen. De effecten gaan echter verder. Door een regelmatige stimulatie van de immuun- en homeostatische factoren kan niet alleen het ontstaan ​​van diabetes helpen voorkomen, maar ook andere aandoeningen verbeteren die mogelijk al zijn ingezet vanwege diabetes.
De basis is dat het immuunsysteem snel versterkt wordt doordat de mitochondria, de batterijen in de cellen, worden opgeladen. Daarnaast worden de rode bloedcellen op een natuurlijke manier gestimuleerd om meer en beter zuurstof te kunnen verwerken maar ook om beter afvalstoffen te kunnen afvoeren. Dit alles wordt weer gestimuleerd doordat de viscositeit van uw bloed verbeterd wordt. We kunnen het echter ook nog eenvoudiger uitleggen omdat onze methode vergelijkbaar is met photosynthese, een volledig natuurlijk proces.

Waarom werkt de Laeq Health bij diabetes?

De Laeq Health is een laser device van slechts 5mW met specifieke divergerende lens. Als het molecuul van hemoglobine wordt vergeleken met het molecuul van de bladgroenkorrel is deze voor 92% identiek. Het is algemeen bekend dat planten licht om kunnen zetten naar energie, de fotosynthese. De rode bloedcel is in staat om net als de bladgroen korrels de energie van onze specifieke laser op te nemen. Hierdoor wordt het suikerlaagje afgebroken en kan de rode bloedcel weer normaal functioneren. De flexibiliteit van de rode bloedcel wordt beter waardoor deze ook weer in de kleine bloedvaatjes komt. Met als gevolg een beter transport van zuurstof en meer energie waardoor men zich ook fitter gaat voelen en sneller herstelt na inspanningen. Maar bovenal een positief effect heeft op alle lichaamsfuncties.

Er zijn verschillende theorieën onderzocht in de wetenschap over de mechanismen die ontstaan bij de toepassing van low level laser op de Laeq Health manier.

  • Homeostatische rebalancing. Diabetes is een geval van een onbalans in homeostase, in dit geval het bloedglucoseniveau. Onderzoeken tonen aan dat bij toepassing van de lasermethode systemische homeostase gestimuleerd wordt.
  • Low level laser is in staat om aggregatie van rode bloedcellen (RBC) te verbeteren.
  • De bloedstroomdynamiek en –circulatie wordt verbeterd.
  • Het immuunsysteem wordt versterkt.
  • De afgifte van Stikstof monoxide (NO) wordt gestimuleerd, dit bevordert de afgifte van insuline.
  • Er ontstaat een remmend effect op de productie van het enzym Myeloperoxidase (MPO) wat leidt tot minder klachten.
  • Lasertherapie stimuleert de afgifte van het enzym superoxide dismutase (SOD). Het laserlicht stimuleert de macrofagen (witte bloedcellen in weefsels) om SOD aan te maken. SOD is een anti-oxidatief enzym dat een positief effect heeft op het verbeteren van diabetische aandoeningen.

De kern van low level laser is dat het leidt tot Photobiomodulatie,  het leidt tot ‘energizes living systems’. In de wetenschappelijke literatuur zijn veel effecten zoals biostimulatie, weefselregeneratie, ‘antimicorbial effect’, versterking van het immuunsysteem, ontstekingsremming en pijnstilling zeer uitgebreid gedocumenteerd en onderzocht. Het laserlicht is namelijk in staat om de biologische functies van nagenoeg alle cellen, weefsels en systemen te stimuleren en van vitale energie te voorzien. Het stimuleert het zelfherstellend vermogen van het lichaam en daarmee je leven.

 

Elke dag beter

Voor minder dan € 1,- per dag

Bestellen

Bestel Laeq
Leading Innovators