Fitter worden

Als (meer dan recreatieve) sporter gaat het u eigenlijk maar om één ding: steeds beter willen presteren.

En als het ook maar even kan meer resultaat halen uit uw trainingsarbeid. Bovendien wilt u graag sneller herstellen. Na uw trainingen en al helemaal na een blessure. Welnu, met PBM, dankzij Laeq dus, bereikt u beide.

Verhoog uithoudingsvermogen

PBM is als een hoogtestage aan huis. Gaat u maar na: een betere doorbloeding, actieve rode bloedcellen, een betere zuurstofopname en een beter zuurstoftransport. Met als resultaat een hoger uithoudingsvermogen.

Herstel sneller

Een betere doorbloeding, een betere zuurstofopname en een beter zuurstoftransport… Ze zorgen er ontegenzeggelijk voor dat voedingsstoffen sneller in uw bloed worden opgenomen en dat afvalstoffen juist sneller worden afgevoerd. Waardoor u na trainingen sneller herstelt.

laeq-health-fitter-worden4

laeq-health-fitter-worden3

Verminder spierpijn

De op alle fronten betere zuurstofhuishouding van uw bloed, gecombineerd met een betere opname van voedings- en een betere afgifte van afvalstoffen leidt ook tot vermindering van verzuring.

Verbeter prestaties

Een beter uithoudingsvermogen, een sneller herstel en minder spierpijn, het mag duidelijk zijn dat PBM daarmee doet waar het u als sporter altijd om te doen is: het verbeteren van uw prestaties.

Met de Laeq Health 3.0:

  • Verhoog je de zuurstofcapaciteit van je lichaam
  • Stimuleer je het lichaam in alle processen
  • Verbeter je jouw prestaties met behulp van de Laeq Health technologie
  • Verbeter je de erythrocyt-structuur en versterk je de zuurstofcapaciteit in jouw bloedomloop.
  • Makkelijk en overal te gebruiken!

Elke dag beter

Voor minder dan € 1,- per dag

Bestellen

Bestel Laeq
MKB innovatie top 100