Fitter worden

Als (meer dan recreatieve) sporter gaat het u eigenlijk maar om één ding: steeds beter willen presteren.

En als het ook maar even kan meer resultaat halen uit uw trainingsarbeid. Bovendien wilt u graag sneller herstellen. Na uw trainingen en al helemaal na een blessure. Welnu, met PBM, dankzij Laeq dus, bereikt u beide.

Verhoog uithoudingsvermogen

PBM is als een hoogtestage aan huis. Gaat u maar na: een betere doorbloeding, actieve rode bloedcellen, een betere zuurstofopname en een beter zuurstoftransport. Met als resultaat een hoger uithoudingsvermogen.

Herstel sneller

Een betere doorbloeding, een betere zuurstofopname en een beter zuurstoftransport… Ze zorgen er ontegenzeggelijk voor dat voedingsstoffen sneller in uw bloed worden opgenomen en dat afvalstoffen juist sneller worden afgevoerd. Waardoor u na trainingen sneller herstelt.

ATP Energie & Mitochondria

De energie behoefte van een cel is afhankelijk van de inspanning. Dus hoe hoger de inspanning  is, hoe meer energie er nodig is. Een cel gebruikt ATP– energie om in de energie behoefte te voorzien. Dit ATP verkrijgt een cel door verbranding van brandstof in de vorm van Glucose. Voor deze verbranding is zuurstof nodig. Dit zuurstof  en deze glucose haalt de cel uit het bloed.  Een goede doorbloeding en een effectief zuurstof transport is voor een goede verbranding essentieel. De intergale en systematische manier van de Laeq Health laser leidt tot het beschikbaar komen van meer ATP energie en stelt je instaat meer te halen uit je trainingsarbeid.

Door het bloed via de neus met de Laeq health te bestralen zorg je voor een effectievere rode bloedcel, een betere viscositeit en daarmee  een betere doorbloeding. Hiervoor zijn wel dagelijkse sessies nodig, 2 x 30 minuten. Aangezien de Laeq Health een portable device is kan je het altijd en overal doen. De systemtische aanpak leidt ertoe dat je lichaam na circa 2 weken optimaal is als je het protocol volgt. Maar dan ga je natuurlijk door!

De werking van de laser is zodanig dat door het laserlicht via de mitochondria (ATP) energie gestimuleerd wordt. En hoe meer inspanning je levert, hoe meer mitochondria je krijgt, hoe meer je met de Laeq kan opladen, hoe meer energie er kan ontstaan. Met alle voordelen van dien voor je gestelde sportprestatie.

Wetenschappelijk onderzoek

Wetenschappelijk onderzoek dat het prestaties bevordert is er zeker. Hieronder vindt je een samenvatting van Professor Ernesto Leal-Junior, Universiteit Sao Paulo Brazilie, die de uitkomsten  bespreekt van de onderzoeksstudie “photobiomodulation”  verbetert prestaties en versnelt herstel bij rugbyspelers”, waarbij onderzoekers gebruik maakten van fotobiomodulatie om rugbyspelers te behandelen met enorm goede resultaten. Minder verzuring (lactaatmeting) en minder vermoeid na de prestatie zijn de belangrijkste conclusies. De gezondste manier prestaties te bevorderen! Of zoals een gebruiker van de Laeq zegt: “Ik presteer nu veel constanter veel beter!“.

Verminder spierpijn

De op alle fronten betere zuurstofhuishouding van uw bloed, gecombineerd met een betere opname van voedings- en een betere afgifte van afvalstoffen leidt ook tot vermindering van verzuring. Bij de verbranding van glucose in de spieren komt er lactaatzuur vrij. Hoe meer glucose er verbrand wordt, hoe meer lactaatzuur er wordt geproduceerd. Doordat de zuurstofhuishouding door de Laeq wordt geoptimaliseerd,  wordt lactaatzuur weer afgebroken en omgezet in glucose. 

 

 

 

Verbeter prestaties

Een beter uithoudingsvermogen, een sneller herstel en minder spierpijn, het mag duidelijk zijn dat PBM daarmee doet waar het u als sporter altijd om te doen is: het verbeteren van uw prestaties.

Met de Laeq Health 3.0:

 • Verhoog je de zuurstofcapaciteit van je lichaam
 • Stimuleer je het lichaam in alle processen
 • Verhoog je beschikbare ATP energie
 • Verbeter je jouw prestaties met behulp van de Laeq Health technologie
 • Verbeter je de erythrocyt-structuur en versterk je de zuurstofcapaciteit in jouw bloedomloop.
 • Verminder spierpijn.
 • Help je je lichaam op een natuurlijke manier, zonder bijwerkingen.
 • Makkelijk en overal te gebruiken!

Aanbevolen gebruik

Conform wetenschappelijk onderzoek adviseren wij de Laeq Health laser/PBM Clip te gebruiken voor de training of prestatie. Waarom?

 • Je bent dan in staat om op het hoogste niveau te performen
 • Je spieren worden dan beter beschermt tegen schade en verzuring
 • Waardoor je herstel enorm verbetert

Gelukkig kan je de Laeq Health 3.0 twee keer per dag gebruiken, iedere dag,  dus een keer voor de training en na de training. Mits er maar minimaal 6 uren uren tussen zit om het optimale effect te bereiken.

Elke dag beter

Voor minder dan € 1,- per dag

Bestellen

Bestel Laeq
Leading Innovators