Lasertherapie en thuislaser

Verbeter doorbloeding, zuurstoftransport en immuunsysteem.

De Laeq health 3.0 is een ‘device’, een apparaat(je) voor monochromatisch licht (licht van 1 golflengte) dat wordt aangestuurd door een app. Dit monochromatisch licht wordt opgenomen door alle cellen in uw bloed. Deze worden daardoor gestimuleerd om weer optimaal te functioneren. Met als resultaat een verbeterde doorbloeding, een verbeterd zuurstoftransport, een verbeterd immuunsysteem en het vrijkomen van endorfines.

Uw neus

Wist u dat uw bloed elk half uur maar liefst twaalf keer door uw neus stroomt? Uw neus, waar uw bloedvaten én dun zijn én dicht aan de oppervlakte liggen. Dat maakt juist uw neus bij uitstek de plek voor de behandeling. De behandeling die er op neer komt dat u maar twee keer per dag een half uur uw clip in uw neus hoeft te doen.

Wel even wat anders dan in andere landen waar in klinieken een soortgelijke therapie wordt toegepast. Maar dan wel via een holle naald in uw arm. Pijnlijk dus. En nogal tijdrovend.
Terwijl het dus ook, zo bewijst de Laeq Health methode, volledig pijnvrij kan. En u kunt het zelf. Thuis. Of waar dan ook.

laeq-health-gebruik-6

Voedings- en afvalstoffen

De fotobiomodulaire energie die bij PBM vrijkomt, verhoogt de doorlaatbaarheid van de celwand. Dat zorgt én voor een betere opname en afgifte van voedingsstoffen én voor een betere opname en afvoer van afvalstoffen.

Zuurstoftransport

De PBM-behandeling draagt bij aan een verbeterd zuurstoftransport, een betere verbranding van brandstof en daarmee aan een fitter gevoel. Om de simpele reden dat meer zuurstof in uw  bloed zorgt voor een toename van de verbranding van de brandstof in uw spieren. Met als gevolg dat er veel minder snel verzuring optreedt en u veel minder pijn voelt.

laeq-thuis-540x304

IJzergehalte in uw bloed

De PBM-behandeling stimuleert uw rode bloedcellen zodanig, dat ze beter in staat zijn om het ijzer in uw bloed vast te houden. En hoe beter het ijzergehalte in uw bloed, hoe beter ook uw bloed in staat is om zuurstof te transporteren door en af te geven aan uw lichaam. en afgifte van zuurstof door het bloed.

Beter worden

Door het vrijkomen van endorfines zullen uw pijnklachten afnemen, zult u zich prettiger voelen en ook beter slapen. Bovendien werken de vrijkomende endorfines ontstekingsremmend. Met als gevolg een sneller herstel. Van diverse aandoeningen, zoals bijvoorbeeld fibromyalgie, ME/CVS, aandoeningen aan het immuunsysteem en verhoogd cholesterol. Die dankzij PBM, zo tonen de praktijk en wetenschappelijk onderzoek aan, succesvol en effectief kunnen worden behandeld.

De Laeq-app

Puur persoonlijk, helemaal individueel op u afgestemd, PBM. Wat niet betekent dat u er alleen voor staat. Zeker niet, want uw Laeq health 3.0 is voortdurend verbonden met de Laeq-app op uw smartphone. Daardoor wordt uw gebruik continu gemonitord en aangestuurd. Waarbij u alleen maar via de app hoeft aan te geven hoe u zich voelt. Juist de directe en continue communicatie met en via de app zorgt voor een hoge therapietrouw. En daarmee voor het structurele succes van de therapie. Lees meer.

laeq-health-app-profiel-540x304

Elke dag beter

Voor minder dan € 1,- per dag

Bestellen

Bestel Laeq
Leading Innovators