Productinformatie

Bekijk productinformatie

Handheld Lasertherapie Pro versie

Prijs: 395,00

“powered by Laeq Health”, PowerCure Pro

Van onze laserspecialisten mag u verwachten dat de beste handheld voor thuisgebruik wordt aangeboden. Laeq Health heeft in 2023 gekozen voor een nieuwe handheld na uitgebreide testen op mens en dier. Deze handhelds worden gebruikt in laserpraktijken, fysiotherapie praktijken, door sporters en zelfs in verpleeghuizen. Deze handheld laser komt in vergelijking met andere lasers uitmuntend naar voren. De specificaties en werking benaderen veel gebruikte professionele laserapparaten die enkele duizenden euro’s kosten maar dezelfde uitwerking hebben. Vele voordelen dus voor u als gebruiker van de handheld. U kunt het zo vaak herhalen als u wilt.

De nieuwe PowerCure Pro koopt u voor jaren. De Pro versie kent een afneembare magnetische massagekop, meerdere instellingen en een enorm hoog vermogen van 1300 Nm. Dit is ongeëvenaard! Deze handheld kent daarnaast een zeer hoge batterij capaciteit, een voldoende vermogen, een kleurendisplay en heeft kwalitatieve laserdiodes van 808nm (5) en 650nm (10) en is geproduceerd onder goedkeuring van CE, FDA en  ISO 13485. Kwaliteit staat voorop. Ook voor u!

Het apparaat is een duurzame oplossing en ondersteuning voor vele zaken en wordt toegepast op zowel mensen en dieren. Meer hierover leest u op www.powercure.shop. Meer informatie vindt u ook hier op onze site

In de doos: handheld, beschermbril, oplaadsnoer (USB-C). Op de site van PoweCure vind u daarnaast alle behandelprotocollen die u nodig heeft.

Artikelnummer: 8720844012695 Categorie:

Specificaties

“More Power with PowerCure Pro”

Leading Innovators