Productinformatie

Bekijk productinformatie

Multi functionele medische low level laser therapie apparaat

Prijs: 999,00

De Laeq laser is een zeer krachtige multifunctioneel softlaser-therapie instrument. Veilig, stabiel, gemakkelijk te bedienen en mee te nemen en naar keuze in te stellen van 5 mw naar 200 mw, ook tijdens de therapie.Het is gemaakt van een duurzame kwaliteit en bruikbaar voor grotere oppervlakten.

De totale output van de ene laserkop met 650 nm is 775 mw. De laserpen is ook geschikt voor acupuncture (totale output 180mw).Pulse en continue stand. De 2 laserkoppen zijn onafhankelijk van elkaar of gelijktijdig te gebruiken. Elk van de sondes heeft zijn eigen timer. Beide sondes hebben 5 vermogensinstellingen, waardoor gebruikers over een breed scala aan opties beschikken voor het uitvoeren van diverse therapieën voor acute en diepgewortelde ontstekingen en letsels.  Meer informatie? klik hier.

Beschikbaar via nabestelling

Artikelnummer: 8785253069340 Categorie:

Specificaties

Voor in de professionele praktijk en voor thuis. Steeds meer fysiotherapeuten, revalidatietherapeuten en specialisten gebruiken lasertherapie in de praktijk naast of aanvullend op hun traditionele behandelprotocol. Een behandeling met lasertherapie stelt de cliënt in staat om elke dag sneller te herstellen. 

Leading Innovators