Alfons Waanders – EDS type 3 / Ouderdomssuiker

Je kan je voorstellen dat ik zeer blij met deze behandeling!

Alfons Waanders – EDS type 3 / Ouderdomssuiker

Na jaren van klachten en kwalen kwam kreeg ik in 2012 eindelijk mijn diagnose na uitgebreid onderzoek. Ik heb het hypermobiliteitssyndroom Ehles Danlus type 3. Door mijn vorm van hypermobiliteit had ik veel pijn, was altijd moe en zag alles 2D. Bovendien was mijn reuk erg slecht. Dit staat allemaal met elkaar in verband, zo meldde de specialist mij destijds. Niets hielp tot nu toe.

9 maanden maak ik nu gebruik van de thuislaser van Laeq Health en ik ben erg blij met deze behandelvorm! Sindsdien zie ik weer goed (3D), ruik ik weer goed en ben veel fitter. De pijn is nog niet weg, maar wat zijn de resultaten goed! Bovendien werd ik door de kwaal steeds depressiever en dat is erg verbeterd. Dus alleen maar verbeteringen, terwijl hiervoor niets mij kon helpen.

Ook werd er bij mij ook ouderdomssuiker geconstateerd. Door de combinatie van medicijnen en de Laeq Health is mijn medicijngebruik nog maar een kwart van wat ik voorgeschreven kreeg, eenvoudig weg omdat de bloedwaardes goed zijn geworden door het gebruik van de thuislaser! De huisarts is ook onder de indruk!

Je kan je voorstellen dat ik zeer blij met deze behandeling!

(Opmerking van Laeq Health: De bovenstaande review geeft aan dat de thuislaser voor velen helpt. Bloedwaardes worden optimaal, je wordt fitter en helderder, alle processen gaan beter. Wij zijn echter geen specifieke behandeling voor eds.)

Elke dag beter

Voor minder dan € 1,- per dag

Bestellen

Bestel Laeq
Leading Innovators