Anoniem, vrouw – Fibromyalgie

Net vier weekjes bezig en nu al veel meer energie!

“Het is nog te vroeg om nu echt al van de daken te schreeuwen dat het mij van mijn fibromyalgieklachten heeft afgeholpen. Daarvoor ben ik nog maar veel te kort – net vier weekjes nu – bezig met de thuislaser.

Maar wat ik al wel zeker weet, simpelweg omdat ik het voel: ik heb veel meer energie dan daarvoor. Heeft alles te maken met het feit dat ik sinds de thuislaser ‘s ochtends veel uitgeruster opsta. Waardoor ik ook door de dag heen veel actiever ben.

En dat na drie jaar rondlopen met klachten, met pijn, stevige pijn vaak. In mijn handen, in mijn benen, mijn spieren, mijn …. Bezoeken aan de huisarts, doorverwijzingen naar de reumatoloog, kuren gedaan. Maar nee, tot een echte oplossing kwam het niet.

Maar nu heb ik dus, ben er via een vriend mee in aanraking gekomen, de thuislaser. Sindsdien gaat het beter met mij. De pijn is al stukken minder, qua energie , qua fut ben ik er stukken op vooruitgegaan. Dat geeft mij hoop. Goede hoop. Hoop dat de in deze korte tijd behaalde resultaten wel een garantie geven voor de toekomst.Want dan wordt het een mooie toekomst.’’

Anoniem, vrouw – Fibromyalgie

Elke dag beter

Voor minder dan € 1,- per dag

Bestellen

Bestel Laeq
Leading Innovators