Benito (50), gebruikt de Laeq laserclip i.v.m. Long Covid gerelateerde klachten

2 jaar lang heftige klachten, na slechts 1 maand Laeq verbazingwekkende verbeteringen. ❤️☀️ (Incl update april 2022)

Het begon met Covid

Twee jaar geleden toen Corona net in het land was werd Benito heel erg ziek. Zeven dagen had hij zware koorts en pijn van kruin tot kleine teen. Hij kon niets meer en ook een longontsteking werd in het ziekenhuis geconstateerd.

Ondertussen was hij 2 jaar verder en had nog steeds heftige klachten, van golfers/tennis-arm, carpaal tunnelsyndroom, pijnlijke kootjes, geen vuist kunnen maken, tintelende vingers, gevoelloze vingertoppen tot vooral ‘s nachts slapende handen. De vermoeidheid die al had verergerde ook nog eens na voor de 2e keer corona te hebben gehad.

Via Facebook las en hoorde hij van het Laeq Health laserlicht en besloot eind februari 2022 naast behandelingen bij een fysiotherapeut ook te beginnen met het gebruik van minimaal 1x per dag de Laeq Health neusclip.

Snel herstel na de start met Laeq Health laserclip

Een maand later deelt hij met ons dat zijn klachten, volgens zijn huisarts #Longcovid, al erg naar de achtergrond zijn verdwenen. Hij voelt zich een stuk beter en ook minder (snel) moe. Het carpaaltunnelsyndroom is minder, hij heeft minder pijnlijke pezen, en heeft meer gevoel in zijn vingers. Zijn vingerkootjes bewegen beter in zijn linker pink en ringvinger. Zijn golfers/tennis-arm als voorheen en ook de kracht in zijn onderarmen komt terug. Daar waar hij al ruim een jaar bezig was om zijn overbelaste onderarmen beter te laten functioneren.

Benito geeft aan verbaasd te staan hoe snel zijn klachten na het gebruik van de laser licht neusclip naar de achtergrond zijn verdwenen. En eindigt zijn ervaring met:“het gaat echt beter met me en het werkt gewoon!”

Benito dank nogmaals voor het delen van jouw ervaring en je foto! Samen kunnen we de wereld een heel stuk gezonder maken! Heb je vragen neem dan gerust contact met ons op. Vragen kunnen uiteraard ook gesteld worden aan onze arts adviseur de heer dokter Henk Franke.

Better Every Day!

Team Laeq Health

Benito (50), gebruikt de Laeq laserclip i.v.m. Long Covid gerelateerde klachten

Update begin april 2022

“Ik val gelijk met de deur in huis! Ik heb me in tijden niet zo goed gevoeld als nu. De carpaal-tunnelsyndroom klachten worden steeds minder en minder, ik heb weer gevoel in alle vingers van mijn linker hand. Vannacht voor het eerst sinds minimaal een half jaar doorgeslapen en niet wakker geworden van handen die aanvoelen alsof ze in de fik staan en een linker arm die het gewoon even niet doet. Ik ben echt dankbaar dat Leaq-health op mijn pad is gekomen. Ik voel me echt zo veel beter. Ik heb sinds ik de neusclip gebruik geen pijnstilling/ontstekingsremmers meer geslikt. Ik zit nu op een punt dat fysiotherapie geen toegevoegde waarde meer is want ik ervaar geen zware last meer in armen en rechter schouder. Ik ga nog even verder ik bedenk me net dat mijn onderrug beter beweegt en dat ik minder vaak spierpijn heb na een dag werken. Dus ja! Ik durf wel te concluderen dat ik door PBM te gebruiken me aanzienlijk beter voel dan voordat ik de neusclip ging gebruiken. Van dagelijks echt pijn hebben naar dagelijks kunnen functioneren zonder pijn te voelen. Het is ook echt een therapie die, als je je braaf aan de dagelijkse sessie houdt, merkbaar al na 2 weken een positief effect heeft. Tot een volgende update! Benito Gomez”.

Elke dag beter

Voor minder dan € 1,- per dag

Bestellen

Bestel Laeq
Leading Innovators