Caroline: Verbeterde lichamelijke belastbaarheid, meer energie en sterker immuunsysteem. Laeq als lifestyle.

Laeq is een basisbehoefte die je iedereen gunt: fitter, vrij van verkoudheden, griep en virussen

Al ruim 2,5 jaar gebruik ik de Laeq Laser nu naar volle tevredenheid!

Het feit dat ik de neuslaser altijd weer pak bij een moment in rust, onderweg in de auto of nu terwijl ik dit schrijf, dat zegt iets over mijn enthousiasme en de voelbare positieve werking van mijn “kleine alleskunner”.

Toen ik met de Laeq begon zat ik in een roerige tijd en was ik conditioneel een wrak. De laser was als een soort van fundering door die tijd. Dingen die ik voorheen niet kon volhouden, die lukten nu wel of kon ik langer volhouden en dat was fantastisch, want ik had mijn energie hard nodig.

Als een tijd zo roerig is, dan is het niet gemakkelijk te voelen wat iets nou precies met je doet, dus ik ga vast een paar dingen vergeten op te schrijven. Wat ik zeker objectief kon vaststellen is dat ik “standaard” een lichamelijke belastbaarheid had die niet erg hoog was en ondanks het feit dat ik continue overvraagd werd toch op de been bleef!
Ik bleef vrij van verkoudheden, griep, virussen en dergelijke, waar ik normaal zo ontvankelijk voor was!

Sterker nog; sinds ik de Laeq gebruik is mijn immuunsysteem echt merkbaar verbeterd!!

Caroline: Verbeterde lichamelijke belastbaarheid, meer energie en sterker immuunsysteem. Laeq als lifestyle.

Ik ben sterker geworden en soms is een behandeling gewoon direct voelbaar. Afhankelijk van mijn situatie gebruik ik de Laeq 1 of 2 x per dag en eigenlijk zou ik het altijd 2 x moeten doen, want mijn cellen zijn dol op al dat licht en de helende werking ervan!

Gelukkig ben ik altijd een blij mens, maar dat extra stukje licht geeft me bij drukte wel net dat extra steuntje in de rug. Als ik ‘s avonds laat nog even fit moet zijn; dan plan ik mijn 2e behandeling gewoon vlak voordat ik de energie nodig heb. Fantastisch werkt dat!!

Mijn doorbloeding is ook verbeterd en dat is voelbaar in mijn handen en voeten, en ook merk ik verschil m.b.t. pijn.

Het feit dat de laser extra zuurstof brengt is voor mij een enorme motivatie om vooral te blijven gebruiken!
Alleen al uit preventie. Cellen hebben immers zuurstof nodig en ik geef ze graag dat beetje extra.
Spierpijn na inspanning verdwijnt veel sneller dan vroeger en voor mij is de laser allang geen luxe meer. Het is gewoon een basisbehoefte geworden die je ieder mens gunt; ongeacht zijn/haar conditie. De feiten zeggen genoeg, naast de voelbare winst.

Team Laeq; dank voor dit licht en jullie goede service!

Caroline ter Hedde

Elke dag beter

Voor minder dan € 1,- per dag

Bestellen

Bestel Laeq
Leading Innovators