De heer Oude Rikerink (76), COPD, o.a. verminderde longfunctie, diabetes type 2

Ik heb veel meer energie en kan daardoor blijven bewegen!

Circa 14 jaren geleden is er bij mij 1 long weggenomen. De longinhoud van de long die ik nog heb functioneert 40 tot 60%. Daarnaast ben ik gediagnosticeerd met COPD en heb diabetes type 2. Regelmatig lag ik afgelopen jaren in het ziekenhuis. Dagelijkse activiteiten en blijven deelnemen aan de maatschappij werd steeds moeilijker. Dat is ook mijn grootste angst. Zodra je volledig thuis komt te zitten en niet meer kan bewegen ga je erg snel achter uit….

Een paar maanden geleden kwam ik in aanraking met de Laeq Health neuslaser. Eerst was ik nogal sceptisch, een low level laser in de neus? Maar ik ben het gaan gebruiken en kan eigenlijk niet meer zonder. Scepsisme sloeg om in geloof omdat ik veel meer energie heb in de gebruiksweken!! Vanwege mijn diabetes meet ik regelmatig mijn bloed. Sinds ik de Laeq Health gebruik zijn mijn glucosewaardes ook beter!

Het grootste geschenk is dat ik meer energie heb en mijn weerstand groter is geworden. Daar waar ik anders meer op de stoel was beland, kan ik nu gelukkig nog wat deelnemen aan de samenleving. De kwaliteit van leven is daarmee echt verhoogd en daar ben ik oprecht blij mee!

De heer Oude Rikerink (76), COPD, o.a. verminderde longfunctie, diabetes type 2

Elke dag beter

Voor minder dan € 1,- per dag

Bestellen

Bestel Laeq
Leading Innovators