De heer Ronald Klister

Ik voel me er gewoon fitter door!

De heer Ronald Klister

Nadat ik in mijn omgeving een gebruiker van de Laeq Health 3.0 sprak die zeer positief was over de toename van haar herstelvermogen en energie, raakte ik geïnteresseerd. Vervolgens raakte ik geïntrigeerd door de werking van de low lever laser techniek ofwel photobiomodulatie. De Laeq Health werkt positief op celniveau en je immuunsysteem en is daarmee echt een methode om gezond te blijven. En dat is voor mij belangrijk gezien de drukke werkzaamheden bij mijn eigen bedrijf.

Hoewel ik dus geen medische reden heb om de Laeq Health te gebruiken, kon ik ook wel wat extra energie gebruiken. Het mooiste is, ik voel me er gewoon fitter en beter door!  Ik heb meer puf om dingen op te pakken en ga makkelijker door de dag. En daarom ben ik er ook mee begonnen, de Laeq Health.

Daarnaast gebruik ik de Laeq Health om mijn bloedwaardes optimaal te houden zoals cholesterol en suiker. Het is een methode die eigenlijk iedereen zou moeten gebruiken om gezond te blijven, want wie wil zich nu niet fit en vitaal voelen. De Laeq Health helpt mij daar gewoon erg goed bij en dat is voelbaar en mij meer waard dan 1 euro per dag!

Elke dag beter

Voor minder dan € 1,- per dag

Bestellen

Bestel Laeq
Leading Innovators