Man (68), Diabetes type 2

Mijn leven is zo’n stuk aangenamer geworden!

Als gevolg van een slechte doorbloeding in de extremiteiten, vooral de benen, had ik geen gevoel meer in de voeten en is er een vergroeiing ontstaan. De bekende diabetes voet. Door het gebrek aan gevoel in mijn voeten was ik niet meer in staat om muziek te maken, mijn grootste hobby. Daarnaast had ik de hele dag door het gevoel van kramp in de benen, waardoor ik ook nog eens slecht sliep.  In de zomer van 2017 kwam ik in aanraking met de laser van Laeq Health en wat ben ik hier enthousiast over!

Door gebruik van de Laeq Health is de kramp in de benen inmiddels volledig verdwenen en ik slaap dus ook beter. Doordat ook het gevoel in mijn voeten weer is teruggekomen (!) kwam ik erachter dat er een vergroeiing in mijn voeten zat. Dit is ontstaan doordat ik niet kon voelen of de steunzolen verkeerd zaten. Deze zijn nu aangepast en het lopen gaat een stuk beter. Ook de vergroeiing is inmiddels chirurgisch verholpen.

Door het gebruik van de Laeq Health kan ik weer mijn muziek maken en mijn leven is een enorm stuk aangenamer geworden!  Ik kan weer tuinieren zonder dat ik een beroep op mijn kinderen hoef te doen. Dit is echt aan te bevelen voor iedere diabetes patiënt!

 

Man (68),  Diabetes type 2

Elke dag beter

Voor minder dan € 1,- per dag

Bestellen

Bestel Laeq
Leading Innovators