De heer Touw, Diabetes type 1

Mijn energie neemt toe en ik ben fitter!

Via een zakenrelatie kwam ik contact met Laeq Health en werd gelijk enthousiast over hun concept en product.
Aangezien ik Diabetes-1 patient ben en mijn immuunsysteem dus geen insuline aanmaakt, ben ik natuurlijk geïnteresseerd over wat het met me doet.
Nu ben ik nog tekort bezig om het effect op mijn suikerwaardes te zien. Wat ik wel merk, en erg enthousiast over ben, is dat mijn energie toeneemt en fitter ben.
Al met al een zeer goede toevoeging.

 

Noot van Laeq Health: Dr. H. Franke, Medical Advisor van Laeq Health B.V.

Een effect van diabetes

  • HbA1c, Hemoglobine A1cof geglyceerd hemoglobine is een vorm van hemoglobine die ontstaat door de versuikering van de α keten van het hemoglobinemolecuul. In het bloed bindt een glucosemolecuul (niet-enzymatisch) met het N-eindstandige aminozuur van de β-keten van hemoglobine.
  • Dat betekent dat de glucosemolecuul bindt aan de hemoglobinemolecuul in de rode bloedcel. Daardoor ontstaat er een suikerlaagje rond dit hemoglobine molecuul.
  • Het gevolg daarvan is dat de opnamecapaciteit van de rode bloedcel minder wordt. De flexibiliteit, vervormbaarheid, van de rode bloedcel neemt af waardoor deze niet in meer de kleine haarvaatjes kan komen. Ook neemt de viscositeit af en wordt het bloed stroperiger. De inspanning voor het hart neemt hierdoor ook toe. De doorbloeding van organen en extremiteiten neemt af (o.a. Diabetes Mellitus), dus ook in de alvleesklier. De alvleesklier is weer verantwoordelijk voor de insuline productie. Per saldo krijgen de organen minder voedingstoffen en zuurstof en gaan daardoor slechter of minder functioneren. Daardoor produceert de alvleesklier ook minder insuline.

Waarom kan de Laeq Health helpen?
De Laeq Health is een laser device van slechts 5mW met specifieke divergerende lens. Als het molecuul van hemoglobine wordt vergeleken met het molecuul van de bladgroenkorrel is deze voor 92% identiek. Het is algemeen bekend dat planten licht om kunnen zetten naar energie, de fotosynthese. De rode bloedcel is in staat om net als de bladgroen korrels de energie van onze specifieke laser op te nemen. Hierdoor wordt het suikerlaagje afgebroken en kan de rode bloedcel weer normaal functioneren. Met als gevolg een beter transport van zuurstof en meer energie waardoor men zich ook fitter gaat voelen en sneller herstelt na inspanningen. Maar bovenal een positief effect heeft op alle lichaamsfuncties.


De heer Touw, Diabetes type 1

Elke dag beter

Voor minder dan € 1,- per dag

Bestellen

Bestel Laeq
Leading Innovators