I. Niemeijer – Fibromyalgie

Ik was sceptisch, ik zeg het eerlijk, over de thuislaser. Maar ik ben om. Ik kan meer aan, sta positiever in het leven en ik denk er stiekem al aan om weer voorzichtig te gaan sporten.

“Ik heb al jaren last van, naar men zegt, fibromyalgie. Met mijn klachten bij de huisarts geweest, bij de reumatoloog. Er zijn foto’s gemaakt van mijn ledematen, er is een mri gemaakt… Maar nee, niemand heeft mij echt kunnen vertellen wat ik heb. En dan wordt het onder fibromyalgie geschaard.

Februari dit jaar werden de klachten erger. Of het door overbelasting kwam – ik werkte meer en deed een pittige studie – geen idee. Feit was dat ik elke nacht wakker lag van de pijn. En mede daardoor ook overdag tot weinig kwam.

Een paar weken terug ben ik begonnen met PBM, met de thuislaser dus. Via een vriend mee in aanraking gekomen. Zal ik eens wat vertellen?! Kon ik vroeger nooit een paar uur de stad in, afgelopen week ben ik een hele dag met mijn dochters gaan winkelen in Utrecht. Begrijp mij goed, dan heb ik door die inspanning de nacht daarna nog wel een beetje last, maar het is niet te vergelijken met de pijnen die ik gewend was.

Ik was sceptisch, ik zeg het eerlijk, over de thuislaser. Niet zo gek toch, als je al zo lang met klachten rondloopt waar niemand echt een vinger achter kan krijgen. Maar ik ben om. Mijn kwaliteit van leven is er door de thuislaser met stappen op vooruitgegaan. Ik kan meer aan, sta positiever in het leven. Ja, ik denk er stiekem al aan om weer voorzichtig te gaan sporten.”

I. Niemeijer – Fibromyalgie

Elke dag beter

Voor minder dan € 1,- per dag

Bestellen

Bestel Laeq
Leading Innovators