Marcel Zonjee – amputatieconsulent / ervaringsdeskundige / Ziekte van Buerger

De Laeq neuslaser heeft voelbaar een positief effect op mijn functioneren en ik ben gestopt met cholesterol medicatie

Hoe ik in aanraking ben gekomen met eerst lasertherapie en sinds kort met de neuslaser?! Toeval eigenlijk. In stond met mijn stand (de stand van Korter maar Krachtig, de vereniging van geamputeerden in ons land) op een symposium over vaatchirurgie. Recht tegenover de stand van Laeq health.

Ik was kort daarvoor geopereerd aan een cyste in mijn linkerstomp. Je moet weten: mijn beide onderbenen (links in 2003, rechts in 2012) zijn geamputeerd. Een gevolg van de ziekte van Buerger, een zeldzame vaatziekte waarbij je bloedvaten beetje bij beetje helemaal dichtslibben. Bij mij resulteerde dat in beetje bij beetje afstervende onderbenen.

Hoe dan ook, ik had last, pijn van die operatie waarbij de cyste was verwijderd. Na de eerste behandeling, nog op het symposium waar ik het over had, voelde ik die pijn al wegebben. En daarna, toen ik regelmatig werd behandeld, werd de pijn alleen nog maar minder en minder.

Inmiddels ben ik overgestapt naar de neuslaser. Met veel, heel veel plezier mag ik wel zeggen. Want sinds de neuslaser heb ik een veel beter gevoel in mijn lichaam. Zeker nu, in de winter is dat heerlijk. Waar de kou altijd voor zo´n echt venijnige, bijtende pijn in mijn stompen zorgde, heb ik daar nu veel minder last van. Daarnaast heeft mijn internist de cholesterol medicatie gestopt omdat sinds ik de thuislaser gebruik mijn bloedwaardes optimaal zijn.

Ik kan er kort over zijn: het werkt, de thuislaser. Het heeft ontegenzeggelijk, zeg maar gerust voelbaar een positief effect op mijn functioneren. Op hoe ik in het leven sta.¨

Marcel Zonjee (46), amputatieconsulent/ervaringsdeskundige bij ‘Korter maar Krachtig’

Marcel Zonjee –  amputatieconsulent / ervaringsdeskundige / Ziekte van Buerger

Elke dag beter

Voor minder dan € 1,- per dag

Bestellen

Bestel Laeq
Leading Innovators