Marco Olde Punte, fysiotherapeut, Chronisch verkouden / voorhoofdholteontsteking en sporter

Verbijsterende resultaten! Genezen van chronische verkoudheid en voorhoofdholteonsteking en ook nog sneller herstel na sport!

Vorig jaar kwam ik in contact met Laeq Health en hun oplossing in de vorm van neuslaser om je bloed te optimaliseren. Ik was al bekend met de goede effecten van low level laser, maar deze methode kende ik nog niet. Voor mij als lifestyle fysiotherapeut erg interessant omdat het bloed natuurlijk een zeer belangrijke rol speelt.

Dus ik ben de Laeq Health PBM Clip (photobiomodulatie) gaan gebruiken. Ik heb al jaren een chronische voorhoofdholteontsteking, wat inhoudt dat ik altijd verkouden ben en aan het snotteren. Echter, nadat ik de Laeq 2 weken gebruikte waren mijn klachten sterk afgenomen. Ik kon hierdoor dieper ademhalen, was mijn hartslag in rust lager en ook herstelde ik aanzienlijk sneller na intensieve fysieke belastingen en sporten.

Nieuwsgierig als ik ben wilde ik wel testen of dit daadwerkelijk het effect van de Laeq was. Daarom heb ik de volgende 4 weken geen gebruik gemaakt van de Laeq clip. Het gevolg: mijn voorhoofd zat binnen 4 weken weer helemaal vol, ik herstelde minder snel na het sporten, een hogere gemiddelde hartslag en ik was dus weer terug bij af…

Ik ben logischerwijs de Laeq weer gaan gebruiken. Binnen een week nam de druk in mijn voorhoofd weer af, kon weer dieper ademhalen, kreeg weer een lagere hartslag en herstel weer sneller na inspanning.

Dit is verbijsterend!! Ik voel me er zo’n stuk beter door en het is ook goed voor mijn sportprestaties. Het effect van de laser is voor mij dus direct merkbaar. Het is een kleine moeite om te Laeq’en en de effecten ervan zijn groot.

Gezien de wetenschap die er achter zit is het logisch dat dit werkt. Een sterker immuunsysteem, beter zuurstoftransport etc., ontstekingsremmend, beter cholesterol, etc. Volledig natuurlijk, zonder bijwerkingen. Een puur lifestyle product, goed voor iedereen.

Vriendelijke groet,

Marco Olde Punte

Fysiotherapeut bij Lifestyle Fysiotherapie, Medische training en revalidatie

http://www.lifestyle-enschede.nl/home/nl/top/welcome-page/

Marco Olde Punte, fysiotherapeut, Chronisch verkouden / voorhoofdholteontsteking en sporter

Elke dag beter

Voor minder dan € 1,- per dag

Bestellen

Bestel Laeq
Leading Innovators