Mevr. Coosje Heij – Schot, chronisch vermoeid & afnemend afweersysteem na kankerbehandeling

Energieker, betere slaap en groter uithoudingsvermogen! Fantastisch!

Laeq Health kwam gelukkig op mijn pad in mijn zoektocht naar herstel. Vanwege chronische vermoeidheid, een afnemend afweersysteem na behandelingen voor kanker, terugkerende infecties waar ik langzaam van herstelde en ook nog eens slecht sliep, zocht ik naar iets dat mij wel kon helpen. En dat heb ik gevonden.

Nadat ik begonnen was met de lasertherapie via de neuslaser van Laeq Health ging ik me langzamerhand energieker voelen, sliep beter en voelde me helderder in mijn hoofd. Mijn uithoudingsvermogen werd groter en ik voelde me veel prettiger. Precies wat ik zocht!

Ik gebruikte de laser 3 maanden toen ik me weer erg vermoeid voelde, weinig kon, slecht sliep en mijn lijf voelde weer zwaar aan. In de nieuwsbrief van Laeq Health werd het advies gegeven om te testen of de input van de laser nog krachtig genoeg was, met een foto hoe de input eruit hoort te zien. Omdat de laserclip laatst was gevallen maar het laserlampje nog brandde, had ik niet in de gaten dat de energieoutput niet voldoende was. Nu heb ik een nieuwe laserclip en direct ging ik me meer fitter voelen en beter slapen!

Ik ben me nog meer bewust geworden van de toename van de kwaliteit van mijn leven door het gebruik van deze lasertherapie! Dankjewel Laeq Health!

 

Mevr. Coosje Heij – Schot, chronisch vermoeid & afnemend afweersysteem na kankerbehandeling

Elke dag beter

Voor minder dan € 1,- per dag

Bestellen

Bestel Laeq
Leading Innovators