Mevr. Kalyani Temmink (26), diagnose: Fibromyalgie

Ik meen het echt als ik zeg dat ik mijn leven terug heb dankzij Laeq Health!

Mevr. Kalyani Temmink (26), diagnose: Fibromyalgie

In 2013, ik was toen 22 jaar oud, kreeg ik ernstige chronische pijn nadat ik mijn enkel had gebroken. Achteraf gezien was ik altijd al gevoelig voor pijn en had ik al te maken met terugkerende rugpijn en andere spierproblemen. Dit verslechterde alsmaar. Mijn dagelijkse leven werd een uitdaging en ik kon helaas niet meer het leven leiden van mijn leeftijdsgenoten.

24/7 had ik wel ergens pijn in mijn lichaam en dat waren vele verschillende soorten pijn. Pijn in handen, vingers en tenen, in mijn gezicht, echt overal en iedere dag opnieuw…. Dit was erg vermoeiend en het resulteerde bovendien tot dagelijkse hoofdpijn die ik niet kon oplossen met pijnstillers.

De afgelopen jaren heb ik de hulp van talrijke medische beroepsbeoefenaren gezocht die concludeerden dat ik niet ‘genezen’ kon worden en mij alleen maar konden helpen om mijn pijn te beheersen. Eerst kreeg ik een minimum aan medicatie voorgeschreven, maar in de loop van de tijd keerden alle symptomen terug en verslechterde ik, waarna er nog meer pijnstillers werden voorgeschreven.

Op mijn 25e levensjaar slikte ik erg veel medicatie om de pijn te kunnen hanteren. Ondanks dat, had ik nog steeds pijn en steeds minder energie dan daarvoor door alle vervelende bijwerkingen van deze medicatie. Via via hoorde mijn moeder van PainControl Centre en de door Laeq Health ontwikkelde lasertechniek die daar gebruikt wordt om mensen zoals ik te kunnen helpen. Ik wilde op dat moment alles doen om beter te worden, dus mijn moeder maakte een afspraak In Nederland. Dit consult was een openbaring voor me! Jarenlang heb ik geworsteld om mijn chronische pijn in het Verenigde Koninkrijk een naam te geven. De consultant herkende aan de hand van mijn symptomen onmiddellijk het ziektebeeld van fibromyalgie bij mij en hij geloofde dat de behandeling voor mij zou werken. Na jarenlange medicatie te hebben gebruikt, wat steeds maar tijdelijk werkte, was ik zowel enthousiast om iets geheel nieuws te proberen als sceptisch over de methode.

Nu ben ik 26 jaar en ik zou niet weten wat ik zonder de Laeq Health moet. Sinds ik de Laeq Health 3.0 begon te gebruiken, herstelde ik sneller dan medicijnen ooit voor elkaar hadden gekregen, wat een verschil! Met de Laeq Health slaap ik nu goed en wordt uitgerust wakker, heb ik veel meer energie en ik voel me niet meer chronisch vermoeid. Hoewel ik nog steeds  wel pijn heb, is het veelal ver op de achtergrond nog wat aanwezig. Door de Laeq Health ben ik in staat om mijn drukke dagelijks leven weer als een normaal mens te kunnen leven.

De dagelijkse hoofdpijn verdween ook. Af en toe heb ik nog normale hoofdpijn en die kan ik nu met normaal pijnstillers verhelpen.

De Laeq Health 3.0 heeft me mijn leeftijd weer teruggegeven en mijn leven. Ik kan nu omgaan met mijn fibromyalgie zonder mijn lichaam te vergiftigen zoals medicatie dat doet. En wat ik verrassend vond was dat ook mijn gewicht verminderde terwijl ik jarenlang moeite had gehad om te af te vallen. Mijn lichaam verteert de voeding beter, ik heb minder last van afvalstoffen, ervaar de energie die een 26-jarige moet hebben, ben niet meer altijd moe en heb niet altijd maar pijn en ik kan me veel beter op mijn werk en het leven in het algemeen richten.

De Laeq Health heeft mij de verlichting gegeven die ik al jaren heb gezocht. Voor fibromyalgie, of andere chronische aandoeningen waarin pijn een belangrijke factor is, zou ik het sterk aanbevelen om deze low level laserbehandeling te proberen. Mijn ervaring is dat medicatie slechts een tijdelijke oplossing is met ongewenste bijwerkingen, maar de Laeq Health werkt op de lange termijn en heeft alleen een positieve invloed.

Ik meen het echt als ik zeg dat ik mijn leven terug heb dankzij Laeq Health!

Review of the Laeq Health by Kalyani Temmink, UK, diagnosis: Fibromyalgia

 

 

 

Elke dag beter

Voor minder dan € 1,- per dag

Bestellen

Bestel Laeq
Leading Innovators