Vrouw, 58, Diabetes type 2

Alleen maar positief over Laeq. Sneller herstel na inspanning, geen medicatie voor mijn diabetes en afbouwen van bloeddruk medicatie!

Een half jaar geleden kreeg ik te horen dat ik diabetes type 2 heb. De glucosewaarde van mijn bloed in de ochtend werd gemeten op 10,5. Daarnaast ben ik bekend met behoorlijk overgewicht en is ook mijn bloeddruk ook aan de hoge kant.

In overleg met mijn arts kon ik kiezen uit 2 mogelijkheden: óf gelijk medicatie slikken óf proberen gewicht te verliezen. De laatste had mijn voorkeur hoewel dat voor mij altijd een probleem is geweest.

Mijn conditie was erg slecht, maar ik begon enthousiast met bewegen. Wanneer ik echter slechts een halve kilometer gewandeld had, hield ik daar meerdere dagen veel klachten aan over. Spierpijn en vermoeidheid hielden dagen aan. Het opbouwen van meer beweging kostte mij erg veel moeite.

Via mijn fysiotherapeut kreeg ik het goede advies om LAEQ als ondersteuning te gaan gebruiken zodat het herstellen van het bewegen wat gemakkelijker zou worden. En dat mijn conditie sneller beter zo worden. En inderdaad na 2 maanden ging mijn gewicht naar beneden. Het bewegen ging mij echt veel gemakkelijker af dan bij voorgaande pogingen. Alles bleef ook constanter. ik kan nu al 6 km wandelen volhouden zonder klachten!

Na ongeveer 4 maand had ik opnieuw een bloedonderzoek. Mijn suiker over een langere periode was gedaald naar 7,0 (HbA1c), wat betekent dat de meetwaardes in de ochtend enorm vooruit gegaan zijn.

Wanneer het zo blijft hoef ik geen medicatie voor mijn suiker en kan ik afbouwen met mijn bloeddruk medicatie!

Het is zeer zeker voor mij een uitkomst. Ik kan alleen maar positief over de LAEQ zijn!

Vrouw, 58, Diabetes type 2

Elke dag beter

Voor minder dan € 1,- per dag

Bestellen

Bestel Laeq
Leading Innovators