Product retourneren

Ik wil mijn product retourneren

Bij de aankoop van producten in onze webshop heeft u de mogelijkheid de koopovereenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. U kunt het product retourneren door het op te sturen naar onze distributiepartner.

Werkwijze retournering

 • U meldt het product via info@cubuso.nl aan als retourzending en omschrijft in deze mail waarom u retourneert, het bestelnummer, uw e-mailadres en een foto van het pakket.
 • U pakt het product – indien redelijkerwijs mogelijk – in originele staat, ongeopend, ongebruikt en onbeschadigd in de oorspronkelijke verpakking
 • U stuurt het product binnen 14 dagen na ontbinding van de overeenkomst terug naar:
  Cubuso Logistics
  Industriestraat 77
  NL-7482 EW  Haaksbergen
  T   +31 (0)53 569 9577
  E  info@cubuso.nl | www.cubuso.nl

Verpakking

De zendingen dienen goed te zijn verpakt, in een stevige omverpakking. U kunt hiervoor wellicht de oorspronkelijke verzendverpakking gebruiken. Een stevige verpakking is een noodzaak. De originele seals en verzegelingen dienen onbeschadigd te zijn. De QR code dient ongebruikt te zijn.

Afhandeling retourzending

Afhandeling retourzending: nadat uw zending door ons is ontvangen, volgt er een handmatige en geautomatiseerde (scan)controle. Wij controleren of er is voldaan aan de richtlijnen, of er geen sprake is van schade door misbruik, de QR code is gebruikt en of de retour gestuurde producten ook daadwerkelijk door ons zijn geleverd. Na acceptatie van de retour betalen wij het berekende artikelbedrag binnen 10 werkdagen aan u retour.

LET OP: Als u een artikel buiten de gestelde voorwaarden terugstuurt, dan komt de terugbetalingsverplichting te vervallen.

Neem in geval van twijfel alstublieft contact op met onze klantenservice. Om uw retourzending in behandeling te kunnen nemen, dient u de pakbon met orderinformatie bij de zending te voegen.

Elke dag beter

Voor minder dan € 1,- per dag

Bestellen

Bestel Laeq
Leading Innovators