Gezien de alsmaar toenemende belangstelling voor low level laser (photobiomodulatie) hebben wij deze professionele lasermachine toegevoegd aan ons assortiment. Steeds meer fysiotherapeuten, revalidatietherapeuten en specialisten gebruiken lasertherapie in de praktijk naast of aanvullend op hun traditionele behandelprotocol.

Een behandeling met lasertherapie stelt de cliënt in staat om elke dag sneller te herstellen.De pijn neemt sneller af naarmate de genezing sneller verloopt. Dit betekent dat de cliënt in een behandeltraject eerder dan gebruikelijk kan beginnen met revalidatie en andere behandelingen. Ook gebruiken steeds meer dierenartsen laser voor de bijzonder positieve resultaten op dieren.

Deze krachtige lasermachine kunt u (met beschermbril) gebruiken in de professionele praktijk of thuis

Laeq’s multi functionele lasers zijn super veilig in gebruik, betaalbaar, en kunnen zonder voorschrift thuis of in de praktijk gebruikt worden bij bij o.a. artritis, ontstekingsaandoeningen, en meer. Het verlicht pijn, het verhoogt de bloedcirculatie en ontspant samengetrokken weefsels.

De therapeutische voordelen van regelmatig toegediende koude lasertherapie zijn onder meer:

  • Verhoging van de cellulaire energie (ATP)
  • Verhoging van de bloedcirculatie en zenuwregeneratie
  • Toename van osteoblasten, fibroblasten, collageen en elastine
  • Snelle vermindering van ontstekingen

Behandelaren melden significante resultaten die verder gaan dan alleen pijnverlichting. Ook vindt er herstel plaats bij het behandelen van knieën en gewrichten en het overwinnen van artritis en andere ontstekingsaandoeningen. Deze professionele laser gebruiken wij al enkele jaren in de praktijk met zeer goede resultaten.

Over de laser

De Laeq laser is een zeer krachtige multifunctioneel softlaser-therapie instrument. Veilig, stabiel, gemakkelijk te bedienen en mee te nemen en naar keuze in te stellen van 5 mw naar 200 mw, ook tijdens de therapie.Het is gemaakt van een duurzame kwaliteit en bruikbaar voor grotere oppervlakten.

De totale output van de ene laserkop met 650 nm is 775 mw. De laserpen is ook geschikt voor acupuncture (totale output 180mw).
De twee laserkoppen zijn bij uitstek geschikt voor professionele gezondheidswerkers en artsen. Hoewel hij over een groot aantal bedieningsmogelijkheden beschikt (pulse, continue), is hij ook eenvoudig genoeg te bedienen, zodat hij ook door thuisgebruikers kan worden gebruikt.

De 2 laserkoppen zijn onafhankelijk van elkaar of gelijktijdig te gebruiken. Elk van de sondes heeft zijn eigen timer en meerdere vermogensinstellingen. Beide sondes hebben 5 vermogensinstellingen, waardoor gebruikers over een breed scala aan opties beschikken voor het uitvoeren van diverse therapieën voor acute en diepgewortelde ontstekingen en letsels. 

Hoe werkt low level laser?

Lasertherapie geeft niet-thermische fotonen van licht af aan het lichaam aan bijvoorbeeld de beschadigde cellen. De cellen worden dan gestimuleerd en reageren met een hogere metabolische snelheid. Dit resulteert in verlichting van pijn, verhoogde circulatie, verminderde ontsteking, en een versnelling van het genezingsproces. De resultaten variëren van patiënt tot patiënt maar de meesten ervaren binnen enkele keren verlichting met als eindresultaat het herstel van de normale functie van de cel.

Wat kan ik verwachten tijdens een lasertherapie behandeling?

U zult verlichting van lichaamspijn voelen en uw lichaam zal meer ontspannen zijn. Verlichting en/of verbetering is vaak merkbaar na een paar sessies behandeling (ongeveer 15-30 minuten per keer, een tot twee keer per dag in het begin) en afhankelijk van de aandoening en uw lichaamsreactie.

Waarvoor is het bij uitstek geschikt?

  • Knie, voeten, enkel, schouder, rug, elleboog, hand, gewrichten en spieren
  • Knie artritis, reumatoïde artritis, atletische systeem blessures, zachte weefsel blessures
  • Oorinfecties
  • Sportblessures; regeneratie van spierweefsel, cardiovasculaire en cerebrovasculaire Ziekten
  • Ontstekingen verminderen, wonden & zweren, osteoartritis, acupunctuur, revalidatietherapie
  • Pijnverlichting, degeneratieve gewrichtsziekten, algemene pijnbestrijding, postoperatieve pijn, schouderpijn, tennis/golfer’s elleboog, fracturen en wonden 

Elke dag beter

Voor minder dan € 1,- per dag

Bestellen

Bestel Laeq
Leading Innovators