Koude handen en voeten? tintelend, verdovend gevoel of spierkrampen? Verbeter uw bloedcirculatie

Geplaatst op 11 oktober 2017.

Wanneer je vaak last hebt van koude handen en voeten, regelmatig een tintelend gevoel hebt in je ledematen, een verdovend gevoel of spierkrampen ervaart of wanneer het voelt alsof er naalden in je voeten en handen prikken, kan het zijn dat je lijdt aan een slechte bloedcirculatie.

Een slechte bloedcirculatie betekent dat de cellen en weefsels in je ledematen onvoldoende van bloed voorzien worden en op die manier te weinig zuurstof of voedingsstoffen krijgen. Aangezien het bloed ook de afvalstoffen en giftige stoffen afvoert, is een goede bloedcirculatie belangrijk.

Gelukkig is er nu de Laeq Health neuslaser voor jou die je overal kan gebruiken. De stroperigheid van het bloed (viscositeit) verbetert al na een behandeling, de voedingsstoffen worden beter opgenomen, de afvalstoffen beter afgevoerd en er is meer zuurstof beschikbaar voor energie verbruik. Daarnaast herstel je sneller na inspanning.

Vele voordelen dus als je de Laeq Health gebruikt! En ja, zonder medicatie en zonder bijwerkingen. Neem gerust ook een kijkje bij de ervaringen van gebruikers. Daar kan je lezen dat het ook heel goed werkt als je een te hoog cholesterol hebt. https://laeqhealth.com/ervaringen/

Kijk maar eens op de onderstaande foto waar je kan zien wat het effect is op de viscositeit van het bloed bij 3 personen: (links voor behandeling, rechts na behandeling). Je ziet dat je bloed al snel minder stropig wordt en lichaamsprocessen daardoor beter kunnen functioneren. Aanvullend kunt u ook een kijkje nemen op: https://laeqhealth.com/behandeling/beter-worden/vasculaire-aandoeningen/

Namens Team Laeq

Dr. H. Franke

Terug naar overzicht

Praat mee over Laeq

#Pijn verminderen #Laeq Health

Blijf op de hoogte van Laeq

Ontvang als eerste updates, tips en adviezen


Elke dag beter

Voor minder dan € 1,- per dag

Bestellen

Bestel Laeq
Leading Innovators