Fibromyalgie? Gezonder en fitter binnen handbereik! Doe weer wat je wil!

Geplaatst op 3 april 2017.

Als men artsen vraagt welke aandoeningen ze het liefst behandelen, dan staat fibromyalgie helemaal onderaan in een lijst van bijna veertig items. Er zijn nog artsen die de ziekte niet erkennen, ondanks dat de WHO dat wel doet. De oplossing is er nog niet, maar nieuw durven denken en doen helpt. Dat doen wij, Laeq Health. Met een methode gebaseerd op een natuurlijk en bewezen proces waardoor sneller herstel bereikt wordt. Fibromyalgie is nog steeds een onbegrepen ziekte, waar 4% van de bevolking mee te maken heeft of krijgt…

Wij willen je hoe dan ook helpen. Onze resultaten zijn zo goed, de ervaringen zijn zo positief, de behandelmethode is zo veilig en alles is wetenschappelijk onderbouwd. En de interesse van patiënten en artsen (internationaal) neemt alleen maar toe. Wij hebben jou en jij hebt ons.

Wat zien we vaak dat je alles doet voor je baan, als je dat tenminste nog kunt opbrengen. Je eet zo gezond mogelijk, probeert te bewegen en hebt vele therapievormen al geprobeerd. Maar je energie voor je gezin of vrienden, zeker voor jezelf, is dan op. Weinigen begrijpen je klachten, pijn en vermoeidheid. Sociaal onbegrip is een terugkerend thema in de media over fibromyalgie.

De kwaliteit van je leven kan nu echter enorm toenemen. Kijk maar eens naar deze ervaring! https://laeqhealth.com/ervaring/i-niemeijer-50-lijdt-aan-fibromyalgie/ Wij beloven je dat je energieker wordt en minder pijn zult ervaren, je immuunsysteem wordt versterkt en je herstelt sneller na een inspanning. Waarom? Kijk maar eens op https://laeqhealth.com/behandeling/beter-worden/fibromyalgie/. Je ziet dat de behandelmethode van de Laeq Health volledig aansluit bij alle recente onderzoeken en er geen sprake is van symptoom bestrijding, maar van herstel. Hoe? Door middel van de veilige thuislaser, die je via je neus 2 keer een halfuurtje per dag gebruikt. Een behandeling gebaseerd op low level laser therapie, wetenschappelijk onderbouwd, die leidt tot meer energie, minder verzuring, sneller herstel, een sterker immuunsysteem en een betere nachtrust. En dat alles zonder medicijnen en zonder bijwerkingen.

En mocht jij dat ook voor €1 euro per dag willen ervaren? Dan kun wanneer je in Nederland of België woont de vouchercode DOEN! gebruiken en jij ontvangt €20,- korting op een pakket dat 6 maand de perfecte kwaliteit licht toevoegt aan je lichaam. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een abonnement om zo de uitgaven te te verdelen. Klik hier om de Laeq Health te bestellen: https://laeqhealth.com/bestellen/

Vragen? Mail met info@laeqhealth.com of bel met 085-8008100.

Terug naar overzicht

Praat mee over Laeq

#Pijn verminderen #Laeq Health

Blijf op de hoogte van Laeq

Ontvang als eerste updates, tips en adviezen


Elke dag beter

Voor minder dan € 1,- per dag

Bestellen

Bestel Laeq
Leading Innovators