Precies wat de Laeq Health 3.0 doet: laad je mitochondriën op! Vertraag het verouderingsproces

Geplaatst op 25 juni 2018.

Verander de manier waarop je denkt over het dagelijks functioneren; je mitochondriën

 • Veel mensen kunnen hun leraar in de middelbare school nog steeds citeren: “mitochondriën zijn de energiefabrieken van iedere cel.”
 • Mitochondria zijn structuren in je cellen die energie leveren voor de dagelijkse activiteiten.
 • Als je niet genoeg mitochondriën hebt en als degenen die je hebt niet goed werken,of als je ze niet consequent produceert, dan krijg je mitochondriaal disfunctiioneren, met alle gevolgen van dien.

Mitochondriën bepalen hoe je je voelt. In dit bericht kun je lezen wat je kan doen om jouw energiefabriekjes te onderhouden en ze op vol vermogen kan laten werken. Deze microscopische krachtpatsers zijn verantwoordelijk voor hoe je je op dit moment voelt. Ze bepaalden welke zwaarte aan gewichten je pakt in de sportschool voor de training van vandaag. Ze bepalen of je deze paragrafen al dan niet vloeiend leest, of dat je gedachtenloos hebt gescand, en vervolgens terug moesten gaan en opnieuw moeten lezen, zodat je de woorden die voor je liggen kunt verwerken. De invloed die ze hebben is hoog.

Het behouden van de mitochondriën die je hebt en je cellen “overhalen” om er meer van te maken, kan je levensduur verlengen. Mitochondriale disfunctie is een van de belangrijkste kenmerken van veroudering en ziekte. In feite kunnen onderzoekers mitochondriale dysfunctie koppelen aan bijna elke leeftijdsgebonden ziekte, waaronder hart- en vaatziekten. Symptomen van verzwakkende mitochondriën hebben een bijna perfecte overlap met de dingen die we associëren met veroudering, zoals vermoeidheid, overtollig vet en afnemende cognitieve vaardigheid.

Hoe kunt u uw mitochondriën te ondersteunen?

 • Laad ze op met Laeq Health 3.0-fotobiomodulatiemethode
 • Slaap beter
 • Voorkom ontstekingen
 • Doe lichamelijke oefeningen en train

Het Laeq Health PBM-laserlicht laadt de mitochondriën (energieproducerende delen van de cel) op om stoffen te maken, celvernieuwing te versnellen en schade te herstellen. Er is een interactie tussen het laserlicht en het weefsel; Een fotochemische interactie. Dit kan worden vergeleken met fotosynthese die energie uit zonlicht haalt. Je kunt over deze natuurlijke en interessante methode  op onze site er van alles over lezen.

De kern van Photobiomodulation (low-level lasertechnologie) op de Laeq Health-manier is dat het “energizes living systems“. In de wetenschappelijke literatuur zijn veel effecten zoals biostimulatie, weefselregeneratie, antimicrobiële effecten, stimulering van het immuunsysteem, ontstekingsremming en pijnverlichting uitvoerig gedocumenteerd en onderzocht. Het laserlicht kan de biologische functies van vrijwel alle cellen, weefsels en systemen stimuleren en van vitale energie voorzien. Het stimuleert je lichaam en daarmee je leven!

Een van de eerste ervaringen van onze gebruikers is dat ze beter slapen na ongeveer 2 weken dagelijks gebruik van de Laeq Health 3.0. Slaapstoornissen en mitochondriale disfunctie gaan hand in hand. Zelfs zonder diagnose van slaapstoornissen, maken slechte slaapgewoonten je mitochondriën zwak. Dat komt omdat wanneer je slaapt je cellen ‘schoongemaakt’ worden. Wanneer cellen hun dagelijkse activiteiten uitvoeren maken ze afval en als je slaapt, maken mitochondriën energie voor je cellen om het vuilnis buiten te zetten.

De Laeq Health laser leidt tot een verhoogde productie van cellulaire biochemische energie; ATP (adenosine trifosfotase). ATP initieert een normalisatie van celmorfologie, celfunctie, verhoogt cellulair metabolisme en heeft meerdere positieve fysiologische responsen.
Het stimuleren van ATP is belangrijk voor iedereen, maar zeker ook als je je sportieve prestaties wilt verbeteren!

Laeq’s laserlicht is in staat om de biologische functies van vrijwel alle cellen, weefsels en systemen te stimuleren en vitale energie te leveren. Het stimuleert je lichaam en daarmee je leven.

Laeq Health 3.0 is:

 • Veilig
 • Draagbaar
 • Efficient
 • Klinisch bewezen
 • Niet-invasief
 • 90% effectief

Better every day!

Terug naar overzicht

Praat mee over Laeq

#Pijn verminderen #Laeq Health

Blijf op de hoogte van Laeq

Ontvang als eerste updates, tips en adviezen


Elke dag beter

Voor minder dan € 1,- per dag

Bestellen

Bestel Laeq
Leading Innovators