De meest directe manier om je afweer optimaal te houden. Activeer 100% van je witte bloedcellen met Laeq’s photobiomodulatie en bescherm jezelf tegen ziekte.

Geplaatst op 21 september 2020.

De herfst is in aantocht en dat betekent ook dat er sowieso weer een griepepidemie aan zit te komen. Hierin zitten jaarlijks vaste patronen; een milde vorm in de herfst gevolgd door een influenza virus richting het einde van het jaar / begin van het nieuwe jaar. En niet te vergeten het corona / Covid-19 virus dat nog onder ons is…

Niemand zit te wachten op ziek worden en griep krijgen is erg vervelend. Laat staan dat het Covid-19 virus vat je op krijgt. Het goede nieuws is echter dat je daar zelf ook veel aan kan doen. Je levensstijl en gewoontes aanpassen bijvoorbeeld en voor velen komt de Laeq Health laserclip methode daar ook bij, want dat helpt je er bijzonder goed mee! Bewezen aan de hand van duizenden wetenschappelijke studies, makkelijk en natuurlijk.

Belangrijk voor iedereen!

Volgens de Influenza Stichting lopen de onderstaande doelgroepen extra risico om griep / corona te krijgen. Dat zijn mensen van 60 jaar of ouder, mensen die leiden aan een hart- of vaatziekte, een longziekte hebben, diabetes of een nierziekte hebben of weinig weerstand hebben door bijvoorbeeld ziekte of medicijnen zoals chemotherapie. Maar eigenlijk zou iedereen zijn of haar immuunsysteem sterk moeten houden, zeker in de huidige tijd. Laeq’s photobiomodulatie methode is dan ook baanbrekend en zorgt er ook nog eens voor dat je fitter wordt! Dat wil toch iedereen.

Nog even over Corona:

We hebben al vaker geschreven over de positieve effecten van Laeq’s lasermethode op Covid.  Inmiddels is er veel duidelijk over dit virus. Het is nog steeds onder ons en wanneer je het gehad hebt lijkt de immuniteit er maar tijdelijk te zijn. De allerbeste bescherming tegen een virus is om jezelf in je huis op te sluiten en met niemand contact te hebben totdat het virus is overgewaaid. Niet echt ideaal natuurlijk. Toch kan jezelf wat doen als je weet hoe een virus werkt. En dat is je immuunsysteem zo krachtig en vooral effectief mogelijk te maken. Dit weten we allemaal van het griepvirus dat ieder jaar wel een keer voorbij komt. Hoe gezonder en vitaler  je bent, hoe minder vat een virus op je krijgt.

Een sterk immuunsysteem is bij een griepvirus EN bij Covid een heel belangrijke factor. Het zorgt er in veel gevallen voor dat een virusbesmetting met minder ernstige klachten verloopt, ook wanneer het Covid virus langs komt.

 Gezonder, vitaler, een sterk immuunsysteem? Juist, dat is precies waar de Laeq Health laserclip je mee helpt. Altijd de juiste stimulatie voor je lichaam door de aansturing van de Laeq Health app.

Je immuunsysteem

Je bloed is de sleutel om je immuunsysteem te boosten. Bloed geeft je het leven en stroomt voortdurend door ons lichaam om alle belangrijke functies van het lichaam mogelijk te maken. In je bloed zitten naast de rode bloedcellen de witte bloedcellen. Deze vervullen een hoofdrol in de werking van je immuunsysteem. De witte bloedcellen zijn essentieel om je te beschermen tegen indringers! En deze witte bloedcellen zijn het geheim om je immuunsysteem te optimaliseren. Het gaat hier met name om de T- en de B-cellen. . De T-cellen zijn samen met de B-cellen het geheugen en de opruimingsdienst van het immuunsysteem.

Het mooie van Laeq’s photobiomodulatie

Door gebruik van de Laeq Health neusclip en de specifieke golflengte van het laserlicht worden de mitochondria in o.a. de witte bloedcel (immuunsysteem), de batterijen in de cel, opgeladen met energie. Daardoor worden ze actiever en sterker. Je begrijpt, je laadt dus direct je immuunsysteem op door simpel dagelijks laserlicht met onze specifieke golflengte toe te passen. Hoe mooi! Hoe natuurlijk ook. Dus een directe stimulatie is het gevolg. Oh ja, daarnaast worden andere processen gestimuleerd waardoor je fitter wordt, beter gaat slapen en sneller kan herstellen.

Een directere manier van het stimuleren van je immuunsysteem is er niet

Overigens doen wij in samenwerking met de Universiteit Twente en Saxion momenteel een onderzoek naar het effect van photobiomodulatie en Covid / immuunsysteem. Later daarover meer. Het laat zien wat de grote mogelijkheden van photobiomodulatie voor de gezondheid van ons allen is.

Nog even over Covid en waarom de Laeq zo belangrijk is

Er is geen werkend vaccin en de enige manier om niet ziek te worden is een sterke weerstand. Onderzoekers hebben vastgesteld dat ongeveer 20 tot 50 procent van de mensen T- en B-cellen heeft die het nieuwe coronavirus kunnen herkennen. Dus ook zonder dat ze het virus al gehad hebben. En ook deze bevinding leidt tot de conclusie dat iedereen de witte bloedcellen nu zou moeten opladen om het virus minder kans te geven.

 Met de Laeq Health neusclip boost je het volledige immuunsysteem op de meest directe manier met een direct effect. Belangrijk voor iedereen en zeker voor ouderen waar de weerstand naar mate men ouder wordt minder gaat functioneren.

Verkrijg hier jouw Laeq!

Terug naar overzicht

Praat mee over Laeq

#Pijn verminderen #Laeq Health

Blijf op de hoogte van Laeq

Ontvang als eerste updates, tips en adviezen


Elke dag beter

Voor minder dan € 1,- per dag

Bestellen

Bestel Laeq
Leading Innovators