Mensen met Diabetes hebben een grotere kans ernstige klachten te ontwikkelen door Covid-19. De Laeq is een belangrijke methode voor zowel diabetes als Covid-19.

Geplaatst op 19 juni 2020.

Onderzoekers constateren dat sommige coronapatiënten – die voorheen gezond waren – na de virusinfectie diabetes-achtige klachten ontwikkelen

Nu het coronavirus SARS-CoV-2 al wat langer rondwaart, krijgen we een steeds beter beeld van de langdurige gevolgen die het virus voor de menselijke gezondheid heeft. Zo waarschuwde het Nederlandse Longfonds al dat veel voormalige coronapatiënten ernstige klachten overhouden aan COVID-19, variërend van extreme vermoeidheid tot kortademigheid en hoofdpijn. Maar dat is lang niet de enige manier waarop het coronavirus een langdurig stempel kan drukken op onze gezondheid, zo stellen Britse onderzoekers in het blad New England Journal of Medicine. Er zijn namelijk aanwijzingen dat het virus er soms ook toe leidt dat mensen diabetes ontwikkelen.

Verband

Eerder bleek al dat mensen met diabetes een verhoogde kans hebben om na infectie door SARS-CoV-2 ernstig ziek te worden. Ook de sterftekans door SARS-CoV-2 ligt hoger voor diabetici: maar liefst 20 tot 30 procent van de bezweken coronapatiënten had diabetes. Maar dat is blijkbaar niet het enige verband dat er tussen COVID-19 en diabetes te vinden is. Want er zijn voorzichtige aanwijzingen dat COVID-19 het ontstaan van diabetes kan triggeren.

Laeq en Diabetes een ideale combinatie om diabetesklachten te voorkomen en je immuunsysteem te versterken

Tijd om goed voor jezelf te zorgen en de Laeq helpt je daarbij. Heb je diabetes type 2 of ben je pre-diabeet, dan helpt de laeq je met het verbeteren van de bloedsuikerwaardes en daarmee ook het voorkomen van meest voorkomende klachten die langdurige diabetes met zich mee brengen. Zelfs wanneer je al insuline moet bijspuiten zijn er wetenschappelijke onderzoeken die aantonen dat je minder insuline nodig hebt. Hoe mooi is dat!

Het immuunsysteem beschermt ons tegen infectueuze stoffen en/of veranderde eigen cellen en de Laeq boost je immuunsysteem. Het gaat bacteriën, virussen, schimmels, parasieten en andere schadelijke micro-organismen te lijf, zodat je niet ziek wordt. Een verzwakt immuunsysteem kan niet meer voldoende efficiënt ziekteverwekkers bestrijden, met als gevolg een groter risico op infectie. Hierdoor kunnen ziekten eerder ontstaan, of het immuunsysteem kan zich zelfs tegen het eigen lichaam keren. Dit verschijnsel wordt auto-immuunziekte genoemd. Een voorbeeld van auto-immuunziekten is diabetes mellitus. Het is een chronische stofwisselingsziekte waarbij te weinig insuline door het lichaam aangemaakt of verwerkt kan worden. Het is één van de meest voorkomende ziekten in de westerse wereld, alleen Nederland telt al 1,2 miljoen mensen met diabetes. Wanneer iemand lijdt aan diabetes, treedt een verstoring op in de regulatie van de bloedsuikerspiegel. De verhoogde glucosespiegel kunnen leiden tot diverse gezondheidsklachten.

Laeq Health is door gebruik van rood laserlicht van een specifieke frequentie in staat om  zowel het immuunsysteem te versterken als het metabolisme te ondersteunen. De techniek; Low Level Laser Therapy (LLLT), ook wel photobiomodulation (PBM) genoemd, is een techniek die wordt gebruikt om fotobiologische processen in cellen te induceren.

Omdat het je immuunsysteem versterkt is het ook een zeer interessante therapie om te gebruiken in Covid-19 management. Meer hierover kun je lezen in onze nieuwsbrief. Meer over Laeq & Diabetes? Zie hier en hier en hier.

Gebruikers vertellen het zelf

Bij onze referenties vind je gebruikers die vertellen hoe de Laeq hun bloedsuikers verlaagd, fitter worden, een sterker immuunsysteem krijgen en meer.
Lees hier de ervaringen van gebruikers van de Laeq.

Nieuw onderzoek in de pijplijn

Is photobiomodulatie door rood laserlicht nieuw? Nee hoor, inmiddels zijn er 10.000 onderzoeken beschikbaar op pubmed en het is wereldwijd enorm in opkomst. In de USA zien we de uitgaven aan ‘photomedicine’ enorm toenemen. Het is de  meest natuurlijke manier van behandelen zonder bijwerkingen.  Zoals we in onze juni nieuwsbrief al hebben vermeld is photobiomodulatie iets dat ieder individu toe zou kunnen passen, Laeq is a lifestyle.

Het Laeq device is gemaakt met vele wetenschappelijke onderzoeken als basis. Aanvullend starten wij dit najaar samen met een hoge school en universiteit zelf een klinische trial om het nogmaals aan te kunnen tonen. We keep you posted. Het wordt tijd dan ook weer eens tijd dat DVN Nederland de gesprekken met  Laeq gaat voortzetten. 

Dus

Heb heb je diabetes of pre diabetes? Heb je een verzwakt immuunsysteem of wil je deze juist actief houden? Wil je fitter worden en je lichaam de impuls geven dat het op een natuurlijke manier virussen of bacteriën kan verwerken? De laeq helpt.

Team Laeq

(Bron: https://www.scientias.nl/covid-19-lijkt-soms-ook-te-leiden-tot-diabetes/)

 

Terug naar overzicht

Praat mee over Laeq

#Pijn verminderen #Laeq Health

Blijf op de hoogte van Laeq

Ontvang als eerste updates, tips en adviezen


Elke dag beter

Voor minder dan € 1,- per dag

Bestellen

Bestel Laeq
Leading Innovators