Daarom werkt de Laeq Health zo goed bij fibromyalgie!

Het lijkt te mooi om waar te zijn, dat is het echter allerminst.....

Geplaatst op 23 januari 2017.

Met behulp van photobiomodulatie (PBM) / low level laser therapie wordt het bloed geoptimaliseerd, je energie verhoogd, endorfine geproduceerd, de weerstand verhoogd, de orgaanfunctie gestimuleerd, de mitochondria opgeladen, ontstekingen verminderd, spierpijn verminderd, verzuring verminderd en voeding- en afvalstoffen in het bloed verbeterd. Dat heeft Laeq Health niet bedacht. Dat hebben wetenschappers geconcludeerd na heel erg veel onderzoek. Alleen is dit in Nederland nog niet zo bekend. Wel bij onze gebruikers overigens.

Toonbeeld van E-health

Laeq Health heeft alleen een uniek PBM-apparaat ontwikkeld, dat effectief werkt en wordt aangestuurd door middel van een app, volledig veilig is en makkelijk in gebruik én onlangs beschikbaar is gekomen. E-health zoals het bedoeld is.

Goed voor iedereen

PBM is goed voor iedereen, maar het werkt gewoon erg goed bij fibromyalgie (en ME/CVS). En juist PBM via de Laeq Health is dat wat exact aansluit bij het baanbrekende onderzoek van Dr Rice, die de oorzaak van fibromyalgie gevonden heeft. “Een verstoorde bloedstroom is de oorzaak van spierpijn en andere pijnprikkels, maar ook van de oververmoeidheid”, verklaart neurowetenschapper Prof. Frank L. Rice, Neurowetenschapper aan de universiteit van New York. Dit baanbrekende onderzoek is gepubliceerd op 20 mei 2013 in het vooraanstaand wetenschappelijk tijdschrift PAIN MEDICINE van: THE AMERICAN ACADEMY of PAIN MEDICINE.

Maar er is ook een interessant artikel beschikbaar waarin verondersteld wordt dat zowel bij fibromyalgie als ME/CVS de pH-waardes (verzuring) een grote rol spelen.  “Newton Study Suggests Muscle Problems Whack the Brain in Chronic Fatigue Syndrome”. Cort Johnson, Health Rising, 6 november 2013. Het Newton-team ontdekte dat een verhoogde pH in de spieren samengaat met een verminderde bloedstroom in de hersenen en met een aanhoudende vernauwing (vasoconstrictie) in de bloedvaten van de hersenen.

Onbekend in Nederland

Is het dus te mooi om waar te zijn om met Laeq Health PBM van fibromyalgie af te komen? Nee. Het is exact dat wat PBM voor je lichaam doet. En geheel in lijn is met hetgeen de baanbrekende onderzoeken naar de oorzaken van fibromyalgie aangeven. Niet te mooi om waar te zijn, wel in Nederland nog onbekend. Google zelf maar eens op low level lasertherapie en je ziet dat deze geneeskunde in onder meer de USA, Australië, Scandinavië al langer toegepast wordt.

Therapietrouw

Het werkt! Maar wel als je therapietrouw bent, en daar helpen we je mee! Met de Laeq app heb je je eigen personal coach. Hij helpt je herinneren dat je moet starten, hij stimuleert je, hij houdt je schema bij en hij deelt de vorderingen met je. En net als in de sportschool moet je je energieniveau opbouwen. Daar is regelmaat voor nodig. E-health zoals het bedoeld is…

Terug naar overzicht

Praat mee over Laeq

#Pijn verminderen #Laeq Health

Blijf op de hoogte van Laeq

Ontvang als eerste updates, tips en adviezen


Elke dag beter

Voor minder dan € 1,- per dag

Bestellen

Bestel Laeq
Leading Innovators