De noodzaak van een gezond immuunsysteem.

Geplaatst op 5 april 2017.

Het is de week van de teek, het beestje dat in ca. 3% van de gevallen kan leiden tot de ziekte van Lyme. Lyme is een infectieziekte die wordt veroorzaakt door de Borrelia-bacterie. Deze bacterie laat zich moeilijk elimineren. De bacterie is snel resistent tegen antibiotica en heeft daarnaast allerlei mechanieken om het immuunsysteem te ondermijnen.

Gezond blijven, een preventief advies
Een goed werkend immuunsysteem is in staat om de Borrelia-bacterie te verslaan. Dit geldt natuurlijk voor alle schadelijke bacteriën en virussen. Kerngezonde mensen lopen veel minder risico om Lyme te krijgen. Een minder sterk immuunsysteem is soms de onderliggende oorzaak van de ziekte. Preventief zouden mensen, bijvoorbeeld om Lyme voorkomen, gewezen moeten worden op de noodzaak van een gezond immuunsysteem. En het versterken van je immuunsysteem is precies wat de Laeq Health thuislaser voor je doet. Voor slechts €1 per dag. Dagelijks wordt met low level lasertherapie – volledig veilig – de witte bloedcel geactiveerd, met een steeds sterker wordend immuunsysteem tot gevolg. Om deze reden gebruiken niet alleen mensen met een ziekte de Laeq Health. Ook gezonde mensen die gezond willen blijven mogen wij tot onze klanten rekenen.

Heb je Lyme en kun je therapietrouw zijn?
Als de verschijnselen tijdig worden opgemerkt, is de ziekte van Lyme goed te behandelen. Maar dat is niet altijd het geval. Klachten ontstaan soms na langere tijd (weken tot maanden) na de tekenbeet. Griep, hoofdpijn, een stijve nek, koorts, spierpijnen en vermoeidheid. De ziekte van Lyme is een multisysteem-ziekte. Het kan leiden tot vele klachten, o.a. neurologische (zenuwstelsel/hersenen), dermatologische (huid), reumatologische (spieren en gewrichten), cardiologische (hart) en opthalmologische (ogen) klachten. Zodra iemand echter met Lyme geïnfecteerd raakt, wordt het immuunsysteem verder verzwakt, want de Borrelia-bacterie scheidt allerlei toxines uit die de biochemie in het lichaam op zijn kop zetten.

Better every day
De Laeq Health 3.0 is een wetenschappelijk onderbouwde thuislaser gebaseerd op photobiomodulation door low level lasertherapie. Een neuslaser die je twee keer per dag gebruikt om je immuunsysteem te versterken en je bloedwaardes te verbeteren. De aanvoer van voedingstoffen en de afvoer van afvalstoffen verbetert én je krijgt meer energie! Maar het heeft meer functies, zoals ontstekingsremming etc. Zie onze andere nieuwsartikelen.

Geduld nodig voor herstel
Herstel is mogelijk, mits je therapietrouw bent en – minstens zo belangrijk – je het voor een langere tijd volhoudt. Better every day. De thuislaser werkt stap voor stap. Je voegt energie toe aan je cellen, je laadt de batterijen in de cellen op. Het lichaam moet leren met meer energie om te gaan. Je bloedwaardes worden beter zonder dat je medicatie gebruikt en ook nog eens zonder vervelende bijwerkingen, die medicatie kan veroorzaken. Je lichaam wordt ‘gereset’. Het is echter wel een zaak van volhouden en therapietrouw zijn, maar daar helpt de Laeq App je dan ook aan herinneren! Hoe eerder je erbij bent, hoe sneller het voor je werkt. Zeker wanneer je het langer hebt moet je wel denken aan een aantal maanden. Het is een subtiele vooruitgang.

De start
Wanneer je begint met de Laeq Health, omdat ook jij je beter wilt voelen, kun je in het begin merken dat het voelt of de klachten even erger worden. Dat betekent dat de neuslaser zijn werk goed doet en afvalstoffen en (oude) ontstekingen losmaakt. Drink daarom veel water. Sommige gebruikers minderen dan van 30 minuten naar bijvoorbeeld 20 minuten per sessie. Dat is geheel persoonlijk. Maar ga vooral door! Tegelijkertijd wordt je immuunsysteem ‘geboost’, je bloedwaardes geoptimaliseerd, je zuurstof transport in het bloed verbeterd, et cetera! Het werkt voor iedereen!

Meer weten? Kijk op Laeqhealth.com.

PS: Wil jij voor minder dan €1 euro per dag geholpen worden? Dan kun wanneer je in Nederland of België woont de vouchercode DOEN! gebruiken en jij ontvangt €20,- korting op een pakket dat 6 maand de perfecte kwaliteit licht toevoegt aan je lichaam.

Laeq Health

Terug naar overzicht

Praat mee over Laeq

#Pijn verminderen #Laeq Health

Blijf op de hoogte van Laeq

Ontvang als eerste updates, tips en adviezen


Elke dag beter

Voor minder dan € 1,- per dag

Bestellen

Bestel Laeq
Leading Innovators