In deze video leggen we je uit hoe het werkt

Geplaatst op 15 december 2020.

De Laeq Health laserclip zorgt voor meerdere gezonde en positieve effecten op je lichaam.
Het positieve effect bij diabetes is echter bijzonder te noemen. Op een geheel natuurlijke ‘laser Licht’ manier wordt je geholpen gezonder te worden en te blijven! In deze video leggen we je uit hoe dat werkt:

De praktijk en ervaringen van Laeq gebruikers komen overeen met wetenschappelijke onderzoeken. De laserclip leidt voor veel gebruikers tot stabiele en lagere  glucosewaardes, verlaging van de HbA1c en vaak tot minder en zelfs niet langer hoeven gebruiken van medicatie. 

En minstens zo belangrijk: het helpt je fitter te worden en risico’s voor toekomstige klachten als gevolg van diabetes te verlagen. Positieve ervaringen bij neuropathische pijnen en ook de positieve werking op hart en vaatziekten worden bevestigd. Verlichting door verlichting!

De interesse van de wetenschap groeit ondertussen ook. Samen met  Saxion University of Applied Sciences en de Universiteit Twente werken we aan een onderzoek om de praktijkervaringen nog meer te staven. We hebben een dergelijk onderzoek ook al eerder gedaan met zeer positieve uitkomsten.

In 2021 zal er gepubliceerd worden over de testresultaten op het gebied van diabetes. En minstens zo belangrijk over het belang van de Laeq Health bij Covid-19, mitochondriale stimulering en het effect op uw lichaam; metabolisme.

Het is voor ons duidelijk dat een grote groep mensen daadwerkelijk geholpen wordt met de kwaliteit van leven. En daarom zijn we al weer 5 jaar geleden begonnen met Laeq Health. Al met al hebben we samen met jullie grote stappen weten te maken, waarvoor dank!

En wil je een echt gezond cadeau geven voor de kerst? Dan kies je voor de Laeq!

Terug naar overzicht

Praat mee over Laeq

#Pijn verminderen #Laeq Health

Blijf op de hoogte van Laeq

Ontvang als eerste updates, tips en adviezen


Elke dag beter

Voor minder dan € 1,- per dag

Bestellen

Bestel Laeq
Leading Innovators