Je eerste gebruik van de Laeq Health?

Wat kun je hierbij verwachten? De subtiele werking via een neusclip.

Geplaatst op 12 februari 2017.

Je lichaam terugbrengen in de oorspronkelijke staat en ervoor zorgen dat het weer optimaal gaat en blijft functioneren. Resetten, dat is wat je doet, met de Laeq Health 3.0. Dankzij ‘photobiomodulation’ (PBM) via een neusclip. Op onze website lees je daar natuurlijk alles over.

Wij zijn hier al een lange tijd mee bezig en kunnen daarom de reacties van gebruikers aan je teruggeven.

Voor velen is PBM het middel geweest om, ondanks alle al gevolgde therapie, supplementen, medicatie en dergelijke, de drempel over te komen en nu wel energieker en pijnvrijer te leven! De besparingen op de zorgkosten wegen niet op tegen de 1 euro per dag die de Laeq Health kost. Overigens, niet alleen zieke mensen gebruiken de Laeq Health. Ook mensen die vitaal willen blijven, tijdelijk een extra inspanning moeten leveren (examens, projecten) en mensen die hun sportprestaties willen verbeteren.

De PBM-methode werkt heel logisch. Het laadt je mitochondria op, je energiecentrales in iedere cel. En daardoor gaan alle processen in je lichaam beter. Mits je therapietrouw bent, maar daar helpt de Laeq app je aan herinneren.

Sommige gebruikers ervaren de eerste twee weken niet zoveel. Anderen voelen zich al snel energieker of hebben minder last van verzuring, bijvoorbeeld bij sportieve inspanningen. Enkelen ervaren in de eerste weken even wat meer klachten omdat bijvoorbeeld afvalstoffen of oude ontstekingen loskomen en het lichaam begint te resetten.

Bij onze methode moet je na iedere twee weken gebruik een week stoppen. Velen ervaren in de eerste stopweek al verschil. “Zo voelde ik me twee weken geleden” horen wij regelmatig. Onze PBM-methode leidt tot een subtiele, maar voortdurende verbetering. En die kost tijd. Wij hebben voorbeelden dat gebruikers met fibromyalgie al na enkele weken gebruik veel energieker zijn, beter slapen en minder pijn hebben.

Als je al heel lang klachten hebt, dan zal het verbeterproces ook wat langer duren. Maar het gaat wel iedere dag en soms ongemerkt een stukje beter. De Laeq Health zorgt voor een subtiele verbetering. Daarom is het ook goed om dagelijks via de app bij te houden hoe jij je voelt. Lees de ervaringen van onze gebruikers op de website maar eens. Het is dus geen wondermiddel, maar als je therapietrouw bent is verbetering gegarandeerd. Negatieve ervaringen van onze klanten kennen we dan ook nog niet.

 

Terug naar overzicht

Praat mee over Laeq

#Pijn verminderen #Laeq Health

Blijf op de hoogte van Laeq

Ontvang als eerste updates, tips en adviezen


Elke dag beter

Voor minder dan € 1,- per dag

Bestellen

Bestel Laeq
Leading Innovators