Laeq Health BV is erkend als de beste PBM-therapieoplossing (fotobiomodulatie) met ons product Laeq Health 3.0 door de GHP (Global Health & Pharma) magazine Fitness en Nutrition Awards 2019.
Laeq wordt ook erkend als de “toonaangevende innovators in Low Level Laser Therapy 2019”.

Geplaatst op 29 november 2019.

Laeq Health BV is benoemd als de beste PBM-therapieoplossing (fotobiomodulatie) met ons product Laeq Health 3.0 door de GHP (Global Health & Pharma) magazine Fitness en Nutrition Awards 2019. 

Laeq wordt ook erkend als “de toonaangevende innovator in Low Level Laser Therapy 2019“.

De Fitness & Nutrition Awards zijn een eerbetoon aan degenen wiens innovatieve werk op de levensstijl- en gezondheidsmarkt bijdraagt ​​aan de verbetering van de persoonlijke gezondheid, zowel fysiek als mentaal. Het gaat om producten die worden gemaakt en die hand in hand gaan met nieuwe wetenschappelijke studies over wat wel en niet goed voor ons is om de beste persoon te zijn op het gebied van gezondheid. En dat is precies wat fotobiomodulatie op de manier van Laeq doet.

Laeq Health werd geselecteerd als winnaar na een uitgebreid onderzoeks- en beoordelingsproces en werd geprezen voor het aantonen van expertise, toewijding aan klantenservice en toewijding aan excellentie en innovatie in de meest opkomende levensstijl en gezondheidswijze: low level laserapparatuur / fotobiomodulatie. Op www.laeqhealth.com leest u daar alles over.

“Het is een eer voor Laeq Health om deze onderscheiding te ontvangen en te worden erkend in de branche. We zijn erg trots op het leveren van een oplossing voor gezondheid en levensstijl, nationaal en internationaal, terwijl we zorgen voor kwaliteit, persoonlijke service en vooral op de natuurlijke manier (lichtenergie) waarmee we het leven van onze klanten verbeteren. Deze prijs is een bewijs van het harde werk van ons team ”. Aldus Mario Stevens, CEO van laeq Health B.V.

 

———

Over GHP Awards

Op het gebied van fitness en voeding zijn er veel positieve ontwikkelingen gaande met als doel zowel fysiek als mentaal goede resultaten te halen. Deze branche evolueert in een hoog tempo door technologische, medische en professionele ontwikkelingen. Fitness & Nutrition de hoogste prioriteit als het gaat om persoonlijke gezondheid en ontwikkeling.

Verbazingwekkend genoeg is er een constante inclusie en vraag binnen de industrie, waarbij nieuwe producten worden gemaakt die hand in hand gaan met nieuwe wetenschappelijke studies, over wat wel of niet ons lichaam zou kunnen stimuleren zodanig dat iedereen zich fysiek en mentaal optimaal kan voelen en gezond kan blijven of worden.

Daarom streven wij bij GHP News ernaar om bedrijven en particulieren uit alle hoeken van de markt, van klassen tot producten, te zoeken om het crème de la crème van de fitness- en voedingsindustrie te identificeren.

Ons proces werkt om ervoor te zorgen dat we partijen belonen op basis van hun uitmuntendheid in de industrie, de kwaliteit van hun producten en hun toewijding aan service.

Terug naar overzicht

Praat mee over Laeq

#Pijn verminderen #Laeq Health

Blijf op de hoogte van Laeq

Ontvang als eerste updates, tips en adviezen


Elke dag beter

Voor minder dan € 1,- per dag

Bestellen

Bestel Laeq
Leading Innovators