Jubileum! Wij zijn alweer 5 jaar gevestigd bij de Universiteit Twente met veel plezier en succes! Met trots delen we wij onderzoeksresultaten en samenwerking.

Geplaatst op 3 april 2022.

Deze maand zijn wij met onze innovatieve producten en ontwikkelingen op het gebied van low level laser (photobiomodulation) alweer 5 jaar gevestigd op de Gallery bij de University of Twente

In deze 5 jaren hebben we samen met onze arts adviseur ook de verbinding gezocht en gevonden met de Universiteit Twente, vakgroep Medical Cell BioPhysics (MCBP) en met het Saxion, University of Applied Science. Gezamenlijk hebben we mooie resultaten behaald op het gebied van studie en onderzoek waarbij de uitkomsten hiervan positief en veelbelovend zijn. Laeq’s laserlicht biedt enorme mogelijkheden, zoals het stimuleren van het zelf genezend vermogen van het lichaam en is een belangrijke methode om toe te passen bij diabetes, bij het direct versterken van het immuunsysteem, bij Covid en herstel van Covid, herstel na chemo therapie, herstel van (diabetes) wonden en ook bij stimulatie van sportactiviteiten. Het is zoals Dr. Ruchi Bansal (UT) het schreef over low level laser toepassingen: 

“It provides tremendous possibilities, like stimulating the self-healing capacity of the body”.

Een praktijkonderzoek dat we met bovengenoemde partijen gezamenlijk hebben kunnen uitvoeren in Corona tijd bewees wat de theorie en praktijk al liet zien; Het gebruik van de Laeq laserclip leidt tot een lagere HbA1 en een aanzienlijk betere bloeddruk. Meer hierover vind je hier.

Kortom, wat zijn er mooie samenwerkingen ontstaan in deze 5 jaren met zeer waardevolle resultaten. Daar mogen we heel trots op zijn en dat vieren we dan ook. En natuurlijk staan we even extra stil bij wat de laserclip, handheld en ook de medische laserapparatuur voor zorgprofessionals al voor velen heeft mogen betekenen op het gebied van het verbeteren en behoud van gezondheid. En dat allemaal puur natuurlijk en veilig.

Aan alle trouwe gebruikers: Dank voor jullie vertrouwen en het delen van jullie fantastische resultaten! Fijn dat jullie zo blij met ons zijn, dat zijn wij ook met jullie!Yes!!! Proost! Op de toekomst!


Better Every Day!
www.laeqhealth.com

Team Laeq

Saxion summury LLLT. persbericht diabetes & laser

.

Terug naar overzicht

Praat mee over Laeq

#Pijn verminderen #Laeq Health

Blijf op de hoogte van Laeq

Ontvang als eerste updates, tips en adviezen


Elke dag beter

Voor minder dan € 1,- per dag

Bestellen

Bestel Laeq
Leading Innovators