Ja! natuurlijk gebruiken wij het. Lees hier waarvoor.

Geplaatst op 26 oktober 2017.

Aan mij als mede-oprichter en initiatiefnemer van Laeq Health wordt dit erg vaak gevraagd :”Gebruik je eigenlijk zelf de thuislaser ook?”. En mijn antwoord is dan altijd: “JA NATUURLIJK!.” Het is immers gewoon erg goed voor mij. Mijn weerstand blijft sterk, griep en verkoudheid krijgen geen kans, ik heb merkbaar meer zuurstof in mijn lichaam, ik verzuur minder etc. etc.

Ik blijf er gezond en vitaal bij. En voor mijn hart- en bloedvaten is het ook nog eens erg goed. En ja, het is een volledig natuurlijke manier die op een fotosynthese achtige wijze je lichaam optimaliseert. Gewoon gaaf en natuurlijk.

Iedere dag doe ik minimaal 1 sessie en zeker na het sporten gebruik ik de neusclip 30 minuten. Waar? Gewoon thuis op bank, maar nog vaker in de auto. Bewijs is bijgevoegd. We hebben niet voor niets een carrier in de verpakking gedaan, je kan het overal doen!

Natuurlijk kijken mensen nog wel eens raar op wanneer ze in het donker een rode neus achter het stuur zien zitten. Als je het niet kent, lijkt het even vreemd. Maar het wordt steeds bekender! Het is erg hip en en steeds meer mensen doen het, wellicht straks wel iedereen. Laseren. Een waar gadget. Gewoon om vitaal te worden of te blijven, meer energie te krijgen, blijer te zijn of beter in staat te zijn te presteren.

Het is gewoon heel erg super dat onze missie uit komt. “Better every day”, beschikbaar en betaalbaar voor iedereen. Vele mensen zijn al gezonder en vitaler en hebben door gebruik minder pijn. En niet te vergeten, ook de sporter heeft er baat bij. Gek eigenlijk dat we nog vaak moeten uitleggen waarom het goed is…. je brandstof wordt goed, dus je motor loopt beter. Licht dat je bloed positief beïnvloed, op een volledig natuurlijke manier, zonder bijwerkingen, op basis van bewezen methodes en het zet je lichaam aan om zichzelf weer goed te laten functioneren! En zo kan ik nog wel een hele tijd enthousiast doorgaan.

Heb je vragen aan mij persoonlijk? Dat kan, stuur me maar een bericht op m.stevens@laeqhealth.com.

Wil je meer weten over onze achtergronden en waarom we Laeq Health ook alweer opgericht hebben? Kijk dan op: https://laeqhealth.com/over-laeq/.

Een hele fijne dag en alle goeds!

Ik gun ook jou en iedereen “Better every day!

Hartelijke groet,

Mario Stevens

Terug naar overzicht

Praat mee over Laeq

#Pijn verminderen #Laeq Health

Blijf op de hoogte van Laeq

Ontvang als eerste updates, tips en adviezen


Elke dag beter

Voor minder dan € 1,- per dag

Bestellen

Bestel Laeq
Leading Innovators