“Ik en anderen zijn overtuigd, ik ben zeer verheugd bij deze innovaties betrokken te mogen zijn”

Geplaatst op 22 augustus 2017.

Dr. Henk Franke is in 2017 gestart als medisch adviseur bij Laeq Health. Wij zijn benieuwd hoe hij de eerste maanden heeft ervaren.

“Ik heb met heel erg veel genoegen kennis gemaakt met Laeq Health, de wetenschappelijke onderbouwingen, de betrokken personen, zakelijke partners en natuurlijk het kwaliteitsproduct Laeq Health 3.0. Daarnaast heb ik ook het genoegen gehad meerdere klanten te kunnen spreken met bijzonder mooie en goede resultaten. Klanten die de Laeq gebruiken om beter te worden, maar ook om fitter te worden. De mensen van Laeq Health worden daar blij van, maar ik als arts ook natuurlijk. Door de volledige (internationale) onderbouwing wat er met photobiomodulatie (PBM) d.m.v. low level lasertechnologie op de Laeq Health manier mogelijk is, tezamen met de klantervaringen, ben ik nog meer overtuigd geraakt van de werking. Gewoon goed voor iedereen.

Momenteel zijn we met meerdere (medisch) specialisten in gesprek op diverse terreinen. Later dit jaar zullen we daar ook meer van gaan publiceren. In het najaar gaan we onder andere in samenwerking met Mesa+, het nanolab van de Universiteit Twente, zelf onderzoek doen naar het effect van PBM. Niet om meer bewijs te verzamelen, dat is er al genoeg, maar om de effecten van het gebruik van de Laeq vast te leggen op beeldmateriaal, zeg maar visueel te maken.

Deze effecten zijn al vaak genoemd en veelvuldig onderzocht. Het boost het immuunsysteem (witte bloedcellen) en optimaliseert zuurstoftransport, opname van voedingsstoffen, afvoer van afvalstoffen, remt ontstekingen, stimuleert herstel etc. (rode bloedcellen). Het is een bloedverbeteraar met vele positieve effecten. Bloed is de brandstof van je lichaam en door de Laeq Health wordt het op een volledig natuurlijke manier gestimuleerd. En nog belangrijker, er zijn geen bijwerkingen of nadelige effecten. Niet zo gek dus dat Laeq Health actief is op het gebied van beter worden, gezond blijven en fitter worden. Mijns inziens zijn de toepassingsmogelijkheden van de Laeq ook nog verder uit te breiden.

De Laeq Health 3.0 is dan ook een zeer welkome aanvulling op het gebied van gezondheidszorg. Iedereen kan vitaler zijn of worden. En voor atleten: beter presteren is binnen handbereik.

Ik heb kennis genomen van diverse casussen van met o.a. een te hoog cholesterol. De resultaten zijn meetbaar verbluffend! De waardes worden in een korte periode normaal en medicatie is niet nodig of kan drastisch verminderd worden. Laeq Health doet daarmee wat het belooft; De kwaliteit van leven neemt toe. De veel voorkomende bijwerkingen van medicatie verdwijnen.

Daarnaast heb ik contact gelegd met sportmedici omdat bij sporters veel voordeel is te behalen. Het lactaat in het bloed na inspanning verminderd en daarmee de verzuring, het bloed kan meer zuurstof verwerken etc. Ook dit meten we zelf bij enkele gebruikers. Sneller herstel, meer uithoudingsvermogen is het gevolg en daarmee is het op een effectieve manier mogelijk betere prestaties te realiseren.

Wat ik vooral verwelkom in het zorglandschap is het positieve effect dat het gebruik van de Laeq Health bij mensen met kanker. De praktijk wijst uit dat de Laeq werkt als een soort immuuntherapie. Het versterkt het immuunsysteem. Een goed werkend immuunsysteem is eigenlijk een soort leger: het verdedigt ons lichaam tegen vreemde indringers en zorgt ervoor dat we niet ziek worden. Het menselijke afweersysteem spoort ziekteverwek­kers in ons lichaam op en schakelt ze vervolgens uit voor ze kwaad kunnen doen. Het immuunsysteem zorgt er bijvoorbeeld voor dat een griepje niet verandert in een ernstige longontsteking waaraan we kunnen overlijden. Maar ons afweersysteem speelt ook een belangrijke rol bij het voorko­men van kanker. In de praktijk hebben vooral klanten van Laeq die chemotherapie hebben gehad erg veel baat bij de stimulatie van het immuunsysteem.

Om ons lichaam en onze gezondheid te beschermen is het dus belangrijk dat ons immuunsysteem goed functioneert. Dat kan dus nu op een natuurlijke en systematische manier. Dus minder kans op ziek worden en sneller herstellen als er wat aan de hand is. Een vitaliteitsproduct dat goed is voor iedereen.

Een goede weerstand bij operaties is belangrijk!
Ook wanneer je binnenkort een operatie moet ondergaan is het van belang je immuunsysteem te versterken. Zeker bij langdurige of gecompliceerde operaties en bij mensen met een verlaagde weerstand tegen infecties is de systemische methodiek aan te raden. In overeenstemming met de wetenschap kan de Laeq Health 3.0 erg goed worden ingezet voorafgaand aan een operatie, waarbij men direct na een operatie daarmee doorgaat. Hierdoor wordt het immuunsysteem snel weer sterk en ook worden afvalstoffen o.a. als gevolg van bijvoorbeeld narcose sneller uit het lichaam afgevoerd. Dus een sneller herstel, en sneller weer vitaal.

Kortom, ik en anderen zijn overtuigd. Ook internationaal is Laeq Health nu stappen aan het maken en ik ben zeer verheugd bij deze innovaties betrokken te mogen zijn.”

Dr. H.R.  Franke

Terug naar overzicht

Praat mee over Laeq

#Pijn verminderen #Laeq Health

Blijf op de hoogte van Laeq

Ontvang als eerste updates, tips en adviezen


Elke dag beter

Voor minder dan € 1,- per dag

Bestellen

Bestel Laeq
Leading Innovators