Het verhaal achter Laeq

Laeq is niet zomaar ontstaan… 

Geplaatst op 28 januari 2017.

Laeq Health is opgericht door gepassioneerde mensen die een aantal jaren geleden in aanraking kwamen met Photobiomodulation (PBM) ofwel Low Level Lasertherapie. En ze werden overtuigd!

Ze leerden PBM kennen vanuit een ziekteachtergrond. Zo had de vrouw van onze CEO, Ingeborg, al jaren ME/CVS en fibromyalgie en PBM, ofwel low level lasertherapie, kon haar immuunsysteem eindelijk de boost geven om haar weerstand te verhogen. Lees hier meer de oprichters. De werking is bijzonder effectief en zonder de bijwerkingen die medicijnen bijna altijd hebben.

De mensen achter Laeq Health hadden naast de intranasale toepassing van PBM, een non-invasieve behandeling ontwikkeld via een eigen pijncentrum. Sinds eind 2015 zijn kosten nog moeite gespaard om een PBM-toepassing te realiseren die beschikbaar is voor iedereen en gericht is op het verbeteren van een zeer belangrijk proces in uw lichaam; uw bloed. Beter worden, gezond blijven en fitter worden is daarom nu voor velen beschikbaar.

De resultaten zijn overweldigend en gerenommeerde wetenschappelijke onderzoeken (ca 4.500 wereldwijd) bevestigen dit samen met de vele tevreden gebruikers. Laeq Health heeft inmiddels gebruikersgroepen en werkt samen met zorgverlener. De interesse in de Laeq Health neemt alleen maar toe, zowel vanuit patiëntenverenigingen als de wetenschap. Het heeft inmiddels geleid tot samenwerkingen met onder andere het AMC en het Maastricht UMC.  Met Laeq Health staan wij niet stil. Momenteel werken wij aan andere toepassingen gebaseerd op PBM ofwel Low level lasertherapie. Daaruit is ook de naam van onze organisatie afgeleid: LAser EQuipment.

Terug naar overzicht

Praat mee over Laeq

#Pijn verminderen #Laeq Health

Blijf op de hoogte van Laeq

Ontvang als eerste updates, tips en adviezen


Elke dag beter

Voor minder dan € 1,- per dag

Bestellen

Bestel Laeq
Leading Innovators