Hoofdpijn: Een hinderlijke vijand

Drastische vermindering van hoofdpijn is mogelijk!

Geplaatst op 21 maart 2017.

Op 21 maart 2017 lazen we in het dagblad De Twentsche Courant Tubantia (2017-03-21_Tubantia Hoofdpijn) (bijlage Hart & Ziel) een stuk over hoofdpijn. Maar liefst 3,5 miljoen mensen in Nederland hebben daar last van, 1 op 8 Nederlanders kampt met migraine, 6 op de 10 Nederlanders heeft last van spanningshoofdpijn en 1 op de 10.000 Nederlanders heeft clusterhoofdpijn. Hoofdpijn, inderdaad een hinderlijke vijand.

De WHO, wereldgezondheidsorganisatie noemt hoofdpijn een “onderschat en te weinig behandeld probleem in de wereld’ en migraine als een van de meest belastende ziektes die er zijn. Je zult er maar last van hebben..

De oorzaken van de soorten hoofdpijnen zijn door de wetenschap nog niet allemaal achterhaald. De wetenschap en artsen richten zich met name op de behandeling met medicatie. Gewone pijnstillers werken vaak onvoldoende en vaak geven medicijnen weer bijwerkingen waaronder hoofdpijn…. Natuurlijk wordt er verder gezocht naar oplossingen via medicatie. De term ‘omdenken’ is echter ook hier van toepassing.

“Let there be light in medicine”
Nederlandse artsen zijn onvoldoende op de hoogte van een alternatief is: Low level laser therapie/ Photobiomodulation op de Laeq Health manier. Internationaal geniet het al meer bekendheid. Géén medicatie in de vorm van medicijnen, maar door een neuslaser gebaseerd op low level laser therapie. Kijk maar eens op de link die we al eerder plaatsten over serotonine en de persoonlijke ervaring van een gebruiker. Een methode die wetenschappelijk volledig onderbouwd is, veilig en geprotocolleerd is en door middel van E-health gewoon thuis gedaan kan worden. Een methode die je helpt een kwalitatief leven te leiden en waarbij van bijwerkingen geen sprake is. Gelukkig staan we aan de vooravond van een doorbraak op dit gebied, werken we samen met academische ziekenhuizen en specialisten en vertellen de gebruikers van de Laeq Health 3.0 positieve ervaringen.

Laeq Health is verheugd op een verantwoorde, goedkope en veilige manier de strijd tegen hoofdpijn, tegen migraine aan te kunnen gaan. Ook voor jou….

Wil je meer informatie, neem dan contact met ons op via info@laeqhealth.com, bel met 085-8008100. Je kan ook onze brochure downloaden en kijk vooral nog eens bij de ervaringen en nieuwsberichten op onze website.

Team Laeq.

Klik hier voor onze brochure: Elke dag beter v1.2

 

 

Terug naar overzicht

Praat mee over Laeq

#Pijn verminderen #Laeq Health

Blijf op de hoogte van Laeq

Ontvang als eerste updates, tips en adviezen


Elke dag beter

Voor minder dan € 1,- per dag

Bestellen

Bestel Laeq
Leading Innovators