Lees het  kenmerkende verhaal van een diabetes patient. Gelukkig is er nu de Laeq Health 3.0 laser-licht methode!

Geplaatst op 22 juni 2018.

“Ik kan me niet herinneren hoe het was om geen diabetes te hebben.
Nee, het rare gevoel zit ‘m in het definitieve, het levenslang-aspect en je bent er continue mee bezig: “je moet even meten, ik zou eigenlijk even een stukje moeten gaan fietsen om mijn bloedsuiker te helpen verlagen,  Hoeveel koolhydraten heb ik net ingenomen?, zit ik nou nog steeds te laag of te hoog?, heb ik wel dextro bij me?! “

Continue bezig zijn met je glucose waardes en de gevolgen als je het niet in de gaten houdt. “Een hypo onderweg of tijdens een dagje uit? passen, wat goed dat ik een avond uit eten zonder hyper door kom, heb ik nog wel alle hulpmiddelen op voorraad? enz enz. “.
Ik realiseer me dagelijks hoe chronisch deze chronische aandoening is….

Dokter H. Franke, medisch adviseur, reageert: 
Gelukkig is er nu de Laeq Health 3.0, de methodiek die veilig, natuurlijk, zonder bijwerkingen en makkelijk en overal gebruikt kan worden, waarbij 2 keer per dag geadviseerd wordt. Maar goed, dat is volledig geprotocolleerd via de Laeq app.

Ik heb kennis genomen van diverse casussen van mensen met diabetes type 2. De resultaten zijn meetbaar verbluffend! De waardes worden in een korte periode beter en stabieler en medicatiegebruik daalt. Laeq Health doet daarmee wat het belooft; De kwaliteit van leven neemt enorm toe. En niet onbelangrijk, de veel voorkomende bijwerkingen van medicatie verdwijnen. Verder verlaagd het ook het cholesterol en zien we in de praktijk dat neuropathische pijnen verminderen omdat de doorbloeding in het lichaam verbeterd wordt. De Laeq Health 3.0 is dan ook een zeer welkome aanvulling op het gebied van gezondheidszorg.

Lees hier meer over Laeq Health en diabetes.

Terug naar overzicht

Praat mee over Laeq

#Pijn verminderen #Laeq Health

Blijf op de hoogte van Laeq

Ontvang als eerste updates, tips en adviezen


Elke dag beter

Voor minder dan € 1,- per dag

Bestellen

Bestel Laeq
Leading Innovators