Onze App in het Engels, Rustweek gaat verdwijnen

Geplaatst op 29 augustus 2017.

App in het Engels

Wanneer je de laatste versie hebt gedownload zie je dat de Laeq App nu in het Engels beschikbaar is gemaakt. De reden daarvoor is dat er steeds meer internationale gebruikers de Laeq Health 3.0 ontdekken. We hebben hier voor gekozen omdat de meeste Nederlanders wel Engels spreken. Binnenkort wordt de Laeq App meertalig gemaakt, dus ook de Nederlands versie komt weer terug!

Stopweek gaat verdwijnen

In overleg met onze arts hebben we besloten de stopweek binnenkort uit het behandelprotocol te halen. Uit ervaringen van gebruikers en verder onderzoek is gebleken dat dit de juiste keuze is voor nog betere resultaten. Hierdoor kan je als gebruiker straks dagelijks gebruik maken van de Laeq Neuslaser en komen bijvoorbeeld schommelingen in bloedwaardes niet meer voor.

Onderzoek toont aan dat er geen schadelijke lange termijn effecten zijn en dat dit helemaal veilig kan. Het weghalen van de stopweek verhoogt het gebruiksgemak, mocht je bijvoorbeeld eens een sessie missen. De Laeq App blijft je overigens dagelijks maximaal twee sessies aanbevelen. Het blijft dus geprotocolleerd simpelweg omdat je alleen dan zeker bent van de juiste en beste werking van photobiomodulatie. We blijven je overigens wel adviseren na twee weken gebruik 2 a 3 dagen te stoppen. Wanneer we technisch zover zijn dat de stopweek eruit is, laten we dat natuurlijk weten.

Terug naar overzicht

Praat mee over Laeq

#Pijn verminderen #Laeq Health

Blijf op de hoogte van Laeq

Ontvang als eerste updates, tips en adviezen


Elke dag beter

Voor minder dan € 1,- per dag

Bestellen

Bestel Laeq
Leading Innovators