Het Covid – 19 virus is ernstig. Versterking van uw immuunsysteem is daarom belangrijk.

Geplaatst op 3 april 2020.

Laeq is a lifestyle

Wij zien dat steeds meer mensen zich momenteel versneld bewust worden van het feit dat een goede gezondheid begint bij het optimaal laten functioneren van je immuunsysteem.

En Laeq is daarvoor de perfecte methode. Dagelijks gebruik van de laserclip zorgt ervoor dat je immuunsysteem sterk wordt, en daarmee ook dat je lichaam beter in staat is om binnenkomende virussen en bacteriën zelf op te ruimen! Hoe bereik je dat? Door low level laser licht op de juiste frequentie in combinatie met de laeq app. Laeq is a lifestyle.

Al eerder plaatsten we een bericht waarin je kan lezen hoe een dokter vertelt hoe je immuunsysteem werkt. Je  immuunsysteem beschermt je tegen indringers van buitenaf. Het is ontworpen om het lichaam te verdedigen tegen lichaamsvreemde stoffen als bacteriën, virussen, schimmels, parasieten en gifstoffen. Ook kan je in het artikel lezen dat hoe ouder je wordt hoe minder goed je immuunsysteem in staat is deze indringers tegen te houden. 

Laeq en Corona

Recent werd gepubliceerd dat wetenschappelijk is aangetoond  dat je lichaam zelf aan het werk gaat wanneer je bijvoorbeeld een corona infectie krijgt. 

Heel simpel gezegd, hebben de onderzoekers aangetoond dat het menselijk immuunsysteem wel degelijk in staat is te vechten tegen het coronavirus SARS-Cov2 dat de ziekte covid-19 veroorzaakt. Dat doet het zelfs op dezelfde manier als bij een gewone griep. En dat is natuurlijk goed nieuws! Want met Laeq boost je juist je immuunsysteem!  Met het laserlicht op de juiste rode frequentie worden de mitochondria in de witte bloedcellen (je afweer) opgeladen en veel actiever!
Kortom: gebruik van de Laeq is belangrijk om niet ziek te worden of als je een ziekmakende virus of bacterie hebt sneller te herstellen. 

En Laeq Health is zelfs nog veel maar meer dan dit allemaal.. Check onze website voor meer info of stuur ons een bericht via info@laeqhealth.com

Immuniteit

De laeq helpt je om je witte bloedcellen te stimuleren indringers zoals virussen en bacteriën zo snel mogelijk te verwijderen of zeg maar ‘op te eten’. Hier zie je een filmpje hoe dat in het echt werkt. Wanneer je besmet bent geweest heb je waarschijnlijk immuniteit opgebouwd tegen het coronavirus. Deze wijze van immunutiteitsopbouw noemen we ook wel Natuurlijke immuniteit. En je begrijpt het vast:  Wanneer je je immuunsysteem stimuleert, dan is de kans van daadwerkelijk ziek worden door een virus veel kleiner geworden, en beter nog: het herstel gaat sneller.

Wil je zien hoe je immuunsysteem precies werkt? Volg deze link.

Photobiomodulatie op de Laeq methode zorgt voor een actievere witte bloedcel, een betere bloedaggregatie en beter functionerende rode bloedcellen waardoor ook nog eens meer zuurstoftoevoer plaats vindt voor het lichaam. Een ideale combinatie.

Blijf gezond!

Team Laeq

Terug naar overzicht

Praat mee over Laeq

#Pijn verminderen #Laeq Health

Blijf op de hoogte van Laeq

Ontvang als eerste updates, tips en adviezen


Elke dag beter

Voor minder dan € 1,- per dag

Bestellen

Bestel Laeq
Leading Innovators