The art of using technology to change the environment both inside and outside of your body to take control and make it do what you want

Geplaatst op 19 december 2017.

Biohackers zijn wetenschappers en geïnteresseerden die met behulp van biologie, technologie en allerhande middelen proberen de gezondheid van gebruikers te bevorderen. Verbeteren van het lichaam en gezondheid, en dat kan dan alleen als je systeem op orde is. Continue wordt de impact van nieuwe technologie op de mens beoordeeld.

Bijgaand vind je een film van de Finse Biohacker  “käsikirja”, die ook verbonden is aan het jaarlijkse Biohacker Summit, wat in 2017 in Stockholm werd georganiseerd. Käsikirja heeft de Laeq Health 3.0 uitgebreid getest en is enorm enthousiast over ons device. “Ik gebruik de Laeq nu enkele maanden. Ik merk het effect vooral op energieniveau direct na de behandeling. Ik ben veel energieker!”

Samenvattend vertelt hij:

  • Geweldig dat het Nederlandse Laeq Health een methode heeft ontwikkeld om met rood laserlicht met de juiste golflengte, in samenwerking met de gebruiker,  aan de hand van drie vragen in de app (ehealth)het doel heeft om effect meetbaar te maken.
  • De kracht is het vaste protocol waarmee het veilig en goed wordt aangeboden aan de gebruiker.
  • Het is gebaseerd op photobiomodulatie, wat Käsikirja al kende en positief beoordeelde.
  • Intranasaal toegediend rood laserlicht beïnvloedt de systemische circulatie. Laeq kan de doorbloeding, het zuurstoftransport en de immuun functie verbeteren.
  • Waarom in de neus? In de neus zijn de capillairen en de bloedstroom overvloedig. De neus is veruit de beste plek om photobiomodulatie toe te passen

Terug naar overzicht

Praat mee over Laeq

#Pijn verminderen #Laeq Health

Blijf op de hoogte van Laeq

Ontvang als eerste updates, tips en adviezen


Elke dag beter

Voor minder dan € 1,- per dag

Bestellen

Bestel Laeq
Leading Innovators