Wist u dat Laeq’s laser ook effectief is bij te hoge bloeddruk / hypertensie?

Geplaatst op 30 juli 2022.

Uit onderzoek van de Hartstichting blijkt dat 1 op de 3 Nederlanders in de leeftijd van 30 tot 70 jaar een hoge bloeddruk heeft en/of daar medicijnen voor gebruikt. Van hen weten 4 op de 10 niet, dat zij mogelijk tot een risicogroep horen. Het gaat om zo’n 1,2 miljoen Nederlanders. Zonder ingrijpen, zal dit aantal de komende jaren toenemen. Als de helft van de Nederlanders een gezondere bloeddruk weet te bereiken en behouden, kan dat in 2030 bijna 100.000 hart- en vaatpatiënten schelen.

Als je bloeddruk te lang te hoog is, loop je meer risico op op een hartinfarct, beroerte, dementie, hartfalen, vernauwde bloedvaten en een verminderde werking van je nieren. Een hoge bloeddruk is een van de voornaamste oorzaken van hart- en vaatziekten. (Bron hartstichting.nl).

Een samenwerking tussen Laeq Health, Saxion en de Universiteit Twente leidde tot een onderzoek bij diabetespatiënten van de Enschedese huisartsenpraktijk Comsa. Bij het onderzoek werd gebruik gemaakt van Laeq’s laserlicht methode, een volledig natuurlijke behandelmethode wat wetenschappelijk Photobiomodulation heet.

Het onderzoek toonde de positieve werking aan van de laserclip van Laeq Health:

  • de suikerwaardes van de patiënten daalden
  • de bloeddruk beter werd
  • Meer energie en herstelvermogen kregen. De resultaten laten daarmee de positieve werking zien van de laserclip van Laeq Health.

Een van de belangrijkste uitkomsten was dat 80% van de deelnemers aan het onderzoek een betere bloeddruk kregen door het gebruik van de neusclip.De uitkomsten lijken verrassend echter het is overeenkomst resultaten uit wetenschappelijk onderzoek. De conclusie uit deze studie vermelden bijvoorbeeld het volgende: “De resultaten van de huidige studie geven aan dat ILIB veilig kan worden gebruikt als een aanvullende methode om de bloeddruk, glucose, triglyceriden en cholesterol (totaal, LDL en HDL) te reguleren. De resultaten van de huidige studie hebben duidelijk aangetoond dat, lasertherapie met golflengtes binnen het zichtbare spectrum in staat is patiënten te helpen homeostase te bereiken.

Het beheersen van je bloeddruk is dus essentieel voor een goede gezondheid. Het gebruik van de Laeq neuslaser helpt hierbij. Het onderzoek dat uitgevoerd is met de Laeq health laat prachtige resultaten zien:

resultslaeq

Meer weten? Neem contact met ons op via info@laeqhealth.com.

Terug naar overzicht

Praat mee over Laeq

#Pijn verminderen #Laeq Health

Blijf op de hoogte van Laeq

Ontvang als eerste updates, tips en adviezen


Elke dag beter

Voor minder dan € 1,- per dag

Bestellen

Bestel Laeq
Leading Innovators