Studies wijzen herhalend uit dat de werking van photobiomodulatie de oplossing is.

Geplaatst op 15 maart 2017.

Op 13 maart schreven we het artikel “NIEUW WETENSCHAPPELIJK ONDERZOEK LAAT ZIEN WAAROM DE LAEQ HEALTH 3.0 EFFECTIEF WERKT”. Daarin verwijzen we naar recente studies over de impact van een disfunctioneel immuunsysteem op ME/CVS (Australisch onderzoek) en een studie die aantoont dat de energievoorziening in de cellen minder efficiënt verloopt (Noors onderzoek). 

Van beide onderzoeken hebben wij aangetoond dat de werking van de Laeq Health thuislaser precies daarvoor de oplossing is. 

Het verbetert het bloed, je krijgt meer energie en een betere nachtrust, minder pijn, een betere doorbloeding, minder verzuring en een sterker immuunsysteem. En dat zonder bijwerkingen die medicatie vaak wel heeft. Daarnaast werkt het ontstekingsremmend. Stap voor stap, iedere dag een beetje meer. 

Van het Noorse onderzoek (2017) hebben we voor jullie de documentaire  toegevoegd waarbij op 2:20 min exact aangegeven wordt waar de oorzaak zit.


De Laeq Health thuislaser zorgt ervoor dat de mitochondria worden opgeladen.  Mitochondria zijn de energiecentrales in uw cellen. Mitochondria spelen dan ook een essentiële rol in uw energievoorziening, lees uw energiebehoefte. Daarmee zijn ze wezenlijk voor hoe u zich voelt. Tegelijk zijn ze ook generatoren van aandoeningen en ziekten, met name in relatie tot uw stofwisseling. In een onderzoek van Cort Johnson, Simmaron Research, 12 februari 2017, wordt aangegeven dat ontstekingen ofwel inflammatie een belangrijke rol spelen. Ook wordt genoemd dat bij elke bespreking van “uitputting”  de mitochondria aangestipt moeten worden. Het blijkt dat immuunuitputting heel goed verband zou kunnen houden met mitochondriale problemen. Voor meer informatie klik op de link hieronder:
https://www.me-gids.net/module-ME_CVS_docs-viewpub-tid-1-pid-1719.html

Zo zie je maar weer :-). Low level laser therapie op de veilige en effectieve Laeq Health manier is de oplossing voor de fysieke klachten bij ME/CVS ofwel chronische vermoeidheid.

Team Laeq

Terug naar overzicht

Praat mee over Laeq

#Pijn verminderen #Laeq Health

Blijf op de hoogte van Laeq

Ontvang als eerste updates, tips en adviezen


Elke dag beter

Voor minder dan € 1,- per dag

Bestellen

Bestel Laeq
Leading Innovators