Een nieuw onderzoek van het AMC toont hoopgevende resultaten voor mensen met diabetes type 2. Lees hier waarom de Laeq Health laserclip hetzelfde bereikt op een natuurlijke manier, zonder bijwerkingen en je gewoon thuis doet. Je hoeft dus niet te wachten!

Geplaatst op 31 oktober 2018.

Vorige week werd de Amsterdamse UMC ontdekking gepubliceerd welke inhoudt dat het leven van #diabetes patiënten aangenamer wordt doordat er wellicht in de toekomst geen / minder insuline meer gespoten hoeft te worden. Baanbrekend volgens diverse internationale media.

Het uitgangspunt van dit onderzoek is dat door middel van een ballonnetje en heet water het ongezonde slijmvlies wordt weggeschroeid en in circa 2 weken een gezonder slijmvlies wordt aangemaakt. Hierdoor kunnen bepaalde cellen in de darmwand speciale darmhormonen weer beter aanmaken. Deze darmhormonen zorgen ervoor dat het eten wat langer in je maag blijft, zodat het rustiger verteert en je bloedsuikerspiegel minder snel stijgt. Door de hormonen geeft je alvleesklier sneller insuline af na een maaltijd en word je gevoeliger voor insuline. Ook krijg je na het eten minder snel weer trek. Met als uiteindelijk resultaat een stabielere bloedsuikerspiegel en minder behoefte aan het injecteren van insuline.

Slijmvlies in de darmen speelt inderdaad een essentieel rol in de spijsvertering & stofwisseling. Diabetes is dan ook een stofwisselingsziekte die door de Westerse levensstijl alleen maar toeneemt. De Diabetesvereniging geeft ook aan dat de darmen een rol spelen bij Diabetes. De homeostase is bij diabetes vaak in onbalans.
Het vermogen van de darm om tolerant om te gaan met het microbioom (de bacteriebevolking in je darmen) leidt normaal gesproken tot homeostase, een toestand waarin alle stofwisselingsprocessen en afweerreacties in de darm in evenwicht zijn met zijn miljarden lichaamsvreemde bacteriën. Bij Diabetes is dat dus vaak niet zo.

Het UMC is derhalve op de goede weg als je kijkt naar de symptomen en de gevolgen al zal het onderzoek nog jaren duren.
Photobiomodulatie, dat wat de Laeq methode doet, werkt echter niet alleen op de homeostase in de darmen, maar op je hele systeem.

De wetenschap laat zien dat Laeq’s laser methode ervoor zorgt dat door middel van photobiomodulation een herstel van de onbalans in homeostase teweeggebracht wordt. Het brengt uw lichaam dus terug in de staat waarin het zichzelf beter kan reguleren. Met als gevolg: een betere stofwisseling, een betere werking van de alvleesklier en het voorkomen van versuikering van cellen. Uit onderzoek blijkt ook dat low level laser pancreasweefsel stimuleert en regenereert, inclusief de β-cellen van Langerhans. 1). Low level laser kan dan ook gezien worden als de nieuwe behandeling voor diabetes patiënten.

Low level laser, mits juist toegepast, zorgt ervoor dat het lichaam op een natuurlijke ‘licht’ manier geholpen wordt. Gebruikers en wetenschappers tonen aan dat de medicatie aanzienlijk kan verminderen of zelfs niet meer genomen hoeft te worden na een tijdje. De praktijk en de onderzoeken wijzen dat ook uit. Daarmee voorkomt u tevens diabetescomplicaties aan voeten, zenuwen, ogen, nieren en hart- en bloedvaten. En, het risico op het extra toedienen van insuline wordt drastisch verlaagd. Niet zo gek dus dat diabetes gebruikers zich fitter voelen, goede bloedsuikerwaardes krijgen en het de kwaliteit van het leven als beter ervaren.

Kortom, het onderzoek van het UMC is hoopvol. Herstel van het slijmvlies leidt tot een betere werking van het lichaam waardoor het waarschijnlijk in balans kan komen. Het mooie is echter dat de low level laser methode van Laeq dat al doet op een natuurlijke manier. Je hoeft dus niet te wachten!

Links:

https://www.dvn.nl/nieuws/nieuwsbericht?ArtMID=480&ArticleID=921

https://laeqhealth.com/nieuws/samenvatting-waarom-werkt-laeq-health-3-0-zo-goed-diabetes/https://www.ad.nl/binnenland/nieuwe-behandeling-biedt-br-hoop-aan-diabetespatienten~a6262dbf/

1)     http://medical-clinical-reviews.imedpub.com/the-hypoglycemic-effect-of-intravenous-lasertherapy-in-diabetic-mellitus-type-2-patientsa-systematic-review-and-metaanalyses.php?aid=7573

Dr. Henk Franke
Medisch adviseur Laeq Health BV

 

 

Terug naar overzicht

Praat mee over Laeq

#Pijn verminderen #Laeq Health

Blijf op de hoogte van Laeq

Ontvang als eerste updates, tips en adviezen


Elke dag beter

Voor minder dan € 1,- per dag

Bestellen

Bestel Laeq
Leading Innovators