Wist jij dat gebruik van de laserclip virussen in het neusgebied elimineert? Wist je dat bij reukverlies je door gebruik van onze laser sneller geneest? Het wordt steeds duidelijker dat low level laser een belangrijke rol speelt ook bij Covid.

Geplaatst op 8 november 2021.

Lichttherapie kan de verspreiding van het coronavirus stoppen door de virale lading in je neus te elimineren

In Canada maakt men in de zorg gebruik van een intranasale laser om vóór operatie infecties te helpen voorkomen. Inmiddels zijn meer dan 60.000 patienten met deze goedgekeurde methode behandeld. Intranasale laser kan echter ook een belangrijke rol spelen bij de huidige pandemie.

Studies hebben namelijk aangetoond dat het coronavirus zich in de neus te verzameld. Door het neusgebied te bestralen met low level laser worden virussen gereduceerd en zelfs vernietigd. In een kliniek in Toronto, worden met uitstekende resultaten mensen behandeld met de intranasale laser met als gevolg dat mensen die COVID-19 positief zijn getest via een neustest na bestraling naar COVID-19 negatief te krijgen. Een goedgekeurde methode zonder bijwerkingen, die ook bedoeld is om alle betrokkenen bij bijvoorbeeld #festivals te beschermen.

Dus ook met Laeq wordt de ‘virusload’ verminderd!. Alleen moet je er wel voor zorgen dat je tijdens een sessie beide neusgaten gebruikt :-).

Dit kan je met de Laeq Health laserclip dus gewoon thuis doen! Laeq, better every day!

 


Corona gehad en reukverlies? Met de laserclip herstelt u gegarandeerd sneller!

Een Braziliaanse ‘multicenter case series’ publiceerde onlangs de uitkomsten van het onderzoek “Intranasal photobiomodulation therapy for COVID-19-related olfactory dysfunction”.  

En dat betekent goed nieuws voor degene met reukverlies. Ongeacht het gevolgde protocol, werd in alle gevallen herstel van de reuk waargenomen bij gebruik van de intranasale laser! Het blijkt maar weer hoe belangrijk onze lasermethodiek is en een rol speelt in zowel het voorkomen als genezen van o.a. Covid.

Het blijkt maar weer hoe belangrijk onze lasermethodiek is en een rol speelt in zowel het voorkomen als genezen van o.a. Covid.

Meer info? Neem contact met ons op!

Team Laeq

Terug naar overzicht

Praat mee over Laeq

#Pijn verminderen #Laeq Health

Blijf op de hoogte van Laeq

Ontvang als eerste updates, tips en adviezen


Elke dag beter

Voor minder dan € 1,- per dag

Bestellen

Bestel Laeq
Leading Innovators