Informatie voor gebruikers

Geplaatst op 19 mei 2017.

Gebruik

Van onze gebruikers hebben we een aantal bevindingen gekregen die we graag met jullie delen!

  • Sommige gebruikers denken dat ze de telefoon in hand moeten houden tijdens het gebruik, dat is echter niet nodig. Om de bluetooth connectie in stand te houden heb je normaal gesproken minimaal 8 meter bereik. Dus als je met de app de Laeq Health laserclip hebt aangezet kun je je telefoon rustig ergens laten liggen. Mocht de bluetooth connectie toch verbroken worden, dan kan het zijn dat de laser na 30 minuten blijft branden. Dan krijg je een melding op je scherm dat je de connector uit moet zetten.
  • Geen neus is gelijk. Geen neusgat is zelfs helemaal gelijk. Sommigen vertellen ons dat de clip wat los zit voor als je wat wilt gaan doen. Neem dan een rustig momentje voor jezelf J zodat je de 30 minuten gebruik gelijk kan benutten voor wat ontspanning. Belangrijk is wel dat je de clip zo diep gebruikt dat het nog net prettig zit. In de volgende productontwikkelingen zullen we hier aandacht aan schenken. De clip is overigens gemaakt voor een ‘gemiddelde’ neus en het maakt niet uit of je het links of rechts gebruikt.
  • Voor het vastzetten van de clip zit er midden op het snoer een haakje waarmee je het vast kan zetten op je kraag, op je blouse en dergelijke.
  • We krijgen vragen of er ook sprake is van een abonnement als je een pakket voor een half jaar hebt gekocht. Het antwoord is duidelijk, nee, u zit nergens aan vast, tenzij u hebt gekozen voor het product “abonnement”.
  • Wij krijgen van enkele Android gebruikers te horen dat de laserclip soms na ca. 2 minuten uit gaat. Dat is vervelend omdat je dan je sessie kwijt bent. Onze app specialist is dit aan het uitzoeken. De oplossing is de Laeq App weg te gooien, opnieuw downloaden en opnieuw inloggen met je gegevens.

Vliegen en buitenland

  • Voor het gebruik van de Laeq Health thuislaser is een internetverbinding noodzakelijk. Het registreren van therapietrouw, energiescores en pijnscores vindt namelijk plaats voordat je op start kunt drukken. Wanneer je bijvoorbeeld in het vliegtuig zit en geen wifi of 4g hebt kan je de laser dus helaas niet aan zetten. Het is dus praktisch voorafgaand aan de vlucht een sessie te doen. De registratie van je scores zijn overigens bedoeld voor jezelf en daarom vinden wij het belangrijk. Omdat het brein zo in elkaar zit dat je energie, pijn en ook slaap op een later moment niet goed meer terug kan halen is directe registratie van belang.
  • Vanaf deze zomer kun je met je eigen Mb-bundel in Europa ook het internet op zonder extra kosten. Dus dan hoeft het gebruik van de Laeq Health ook op vakantie geen probleem te zijn. Ga je buiten Europa op vakantie dan is er meestal wel wifi beschikbaar. Neem anders een kleine bundel, start de sessie op en zet de internet verbinding weer uit.

Aanpassingen te verwachten in de Laeq App

  • Binnenkort is de App ook te gebruiken in het Engels. De website is nu vertaald in het Engels en de App volgt ook. Er zijn namelijk steeds meer internationale gebruikers zoals in Engeland, India, Finland, Israël, Curaçao, en België ;-).

Wij staan natuurlijk niet stil! Binnenkort volgt meer nieuws over onze samenwerking met artsen, onderzoek en resultaten op het gebied van o.a. een te hoog cholesterol. Want dat is wat de Laeq Health thuislaser voor je doet … het verbetert je bloed, je zuurstoftransport, je immuunsysteem en andere bekende effecten door low level laser die zeer goed werken tegen hoofdpijn, migraine, fibromyalgie en ME/CVS.

Keep you posted!
Team Laeq

Terug naar overzicht

Praat mee over Laeq

#Pijn verminderen #Laeq Health

Blijf op de hoogte van Laeq

Ontvang als eerste updates, tips en adviezen


Elke dag beter

Voor minder dan € 1,- per dag

Bestellen

Bestel Laeq
Leading Innovators