Arts adviseert de Laeq als middel om uw immuunsysteem te versterken

Geplaatst op 27 maart 2020.

Download: Nletter NL

Versterk snel je immuunsysteem op een volledig natuurlijke manier

Velen zijn al bekend met het bestaan van Laeq Health. Maar nog niet iedereen weet er van af en daar komt nu snel verandering in! In deze nieuwsbrief willen we het met u hebben over hoe u op een eenvoudige manier uw weerstand kunt verhogen. En dat op de meest innovatieve en natuurlijke manier: rood laser licht. En omdat we dit iedereen zo gunnen en iedereen het nu zo nodig heeft, zijn we een tijdelijke actie gestart. Deel dit bericht dus zoveel als mogelijk.  Gebruik kortingscode ‘Rood’ in het bestelproces. We kunnen er niet meer onderuit dat uw lichaam wat extra’s nodig heeft en dat hebben wij voor u.

We krijgen momenteel veel vragen en orders uit gebieden waar het gevreesde Corona virus actief is. Nederland, Italië, maar ook uit andere landen.
De methode van Laeq Health, dat door middel van licht energie uw immuunsysteem boost, is enorm in opkomst en stimuleert uw lichaam effectief om ziekteverwekkers geen kans te geven.

De Laeq Health laserclip. Net dat extra om gezond te zijn!
Voorkom ziek worden! Daar zijn we goed in!

Gezondheid is een lifestyle

Door het Coronavirus (COVID-19) en alle maatregelen die overheden momenteel opleggen vergeet je bijna waar het om gaat: Gezond zijn en gelukkig kunnen leven. We kunnen er van leren dat wij zelf verantwoordelijk zijn om ons immuunsysteem sterk te houden om ziek worden te voorkomen. Gezond eten, beweging, stress vermijden, vaker handen wassen en voldoende slapen zijn factoren die iedereen wel kent. Maar wist u ook dat er een succesvolle en wetenschappelijke onderbouwde methode is die op een volledig natuurlijke manier uw immuunsysteem een boost geeft zodat indringers als bacteriën en virussen optimaal geweerd worden?

Juist, dat kan met de Laeq Health laserclip. Een device dat door middel van rood laserlicht via een neusclip, u 2 keer per dag voorziet van extra energie voor uw lichaam. Hieronder leest u hoe dat werkt en waarom dat ook voor u van belang is.

Wij willen u graag attenderen op de prachtige methode gebaseerd op ‘’photobiomodulatie’, een veilige en geprotocolleerde methode die uw immuunsysteem boost, sterk maakt en houdt en tevens nog meer voor u kan betekenen.

Wat u moet weten over uw immuunsysteem

Je afweersysteem verandert tijdens je leven. Met de leeftijd neemt de effectiviteit van het afweersysteem af. Een ouder lichaam is minder goed in staat om op een nieuwe ziekteverwekker te reageren. Het oudere lichaam produceert ook minder antilichamen als reactie op een antigeen en de antilichamen zijn ook minder goed in staat om zich aan een antigeen te binden. Dit verklaart mogelijk waarom oudere mensen vatbaarder zijn voor infecties als longontsteking en griep.Het is dus erg belangrijk om je algemene immuunsysteem, je weerstand, sterk te houden of te maken. En dat kan nu met de lichtenergie therapie van Laeq. Je immuunsysteem wordt op een volledig natuurlijke manier gestimuleerd zodat virussen en ziekmakende bacteriën aanzienlijk minder kans krijgen. Zeker ook wanneer je een hogere leeftijd bereikt is de Laeq een prachtige methode om de kwaliteit van je leven te verhogen. Lees hier alles over wat Dr. H. Franke PhD hierover schrijft.

Hoe werkt het en zie wat onze gebruikers ervaren!

De laeq health werkt door 2 keer per dag een sessie te doen. Aangestuurd door de Laeq app krijgt u nooit te weinig en nooit teveel energie. De cellen in uw lichaam krijgen via uw bloed exact de stimulatie die uw immuunsysteem een boost geeft en geeft u tevens meer energie. U gebruikt de laserclip via de neus omdat daar het bloed het meest efficiënt bereikt kan worden. Uw witte bloedcellen vormen een belangrijk deel van uw immuunsysteem en die worden opgeladen via de mitochondria, de energiecentrales in uw cellen. Maar het doet nog veel meer voor u!
Lees hier de ervaringen van onze gebruikers!

Voor onze gebruikers

Normaal gesproken volstaat een sessie van 1 keer 30 minuten. Wij adviseren iedereen in de huidige tijd de maximale 2 sessies per dag te doen zodat uw lichaam optimaal beschermt is. Zo kunt u er van verzekerd zijn dat uw lichaam op een natuurlijke en optimale manier ziektemakers zoals virussen te lijf gaat.

Laeq’s low level laser methode doet nog meer voor je!

Leest u het allemaal nog eens na hierboven of op onze site. De Laeq photobiomodulatie stimuleert uw immuunsysteem direct door de mitochondria in uw witte bloedcellen op te laden en maximaal ‘aan’ te zetten. Daarnaast verbetert het bij dagelijks gebruik uw slaap, vermindert het oxidatieve stress en wordt u fitter. Precies, allemaal aspecten die direct van invloed zijn op uw gezondheid!

Om ook u een kans te geven de Laeq voor 6 maanden te gebruiken hebben we nu een speciale actie opgezet. Gebruik de code Rood in het bestelproces en ontvang tijdelijk een  korting van maar liefst €71,50! Voor gemiddeld slechts 60 cent per dag een beter leven. 

Heeft u vragen? Neem contact op via info@laeqhealth.com.
Voor geïnteresseerde pers: m.stevens@laeqhealth.com

Een gezonde groet,
Team Laeq

 

Terug naar overzicht

Praat mee over Laeq

#Pijn verminderen #Laeq Health

Blijf op de hoogte van Laeq

Ontvang als eerste updates, tips en adviezen


Elke dag beter

Voor minder dan € 1,- per dag

Bestellen

Bestel Laeq
Leading Innovators